Coach jezelf naar succes
21 februari 2015 
in Succes
2 min. leestijd

Coach jezelf naar succes

Coach jezelf naar succes! Wil je meer uit jezelf halen? Wil je meer uit je bedrijf halen? Wil je meer tijd hebben? Talane Miedaner heeft jarenlange ervaring als life coach en zij schreef het boek: “Coach jezelf naar succes”.

In haar boek vind je meer dan 101 tips om je doelen te bereiken, thuis en op je werk. Je krijgt van mij de 10 belangrijkste tips voor meer succes.

 Tien tips om jezelf naar succes te coachen

In deze video krijg je tien tips om jezelf te coachen.

1 Versterk je natuurlijke kracht

Lees ook: Zes manieren om je energie een boost te geven

2 Ruim de boel op

Volgende week besteed ik aandacht aan een nieuw boek van Marie Koudo. Zij schreef het boek opgeruimd en is inmiddels wereldwijd meer dan 2 miljoen keer verkocht. Zij ontwikkelde een methode om orde en rust in je leven te brengen.

3 Laat geld voor je werken

Deze spreekt mij zeer aan. Reken af met uurtje factuurtje. Ik coach trainers, coaches en adviseurs om zelf online producten te maken en te verkopen zodat ze kunnen werken waar en wanneer zij dat willen en voorgoed kunnen afrekenen met uurtje factuurtje.

4  Maak tijd als er er geen tijd is

Lees ook:

5 Vorm hechte relaties

Elke woensdag is het Janneke en Walter avond. Deze avond zorgen mijn man en ik dat we vrij houden. Even echt tijd maken voor elkaar.

6 Doe werk wat je leuk vind

Naast wat je leuk vindt doen waar je goed in bent. Leer van Marcus Buckingham? Hij ontwikkelde een revolutionair programma om jouw unieke talenten te ontwikkelen. Marcus Buckingham heeft een boek geschreven: “Ontdek je sterke punten“. De meeste mensen maken in hun werk nauwelijks gebruik van hun sterke punten. Jij wel?

Meer lezen ontdek wat jouw sterke punten zijn>>>

7 Werk slimmer, niet harder

Veel ondernemers werken harder en harder. Ik raad je aan om slimmer te gaan werken.

8 Communiceer krachtig, charmant en stijlvol

Remco Claassen is wat bij betreft een koning als het gaat om goed een boodschap over te brengen. Recent schreef ik een blog hoe je een verbaal meester kunt worden. Je ontdek drie technieken hoe je meer impact hebt, je verhaal wordt veel beter onthouden en je laat een verpletterende indruk achter zodat ze jou en je verhaal nooit meer vergeten.

Lees hier het artikel over Verbaal Meesterschap

9 Zorg voor je grootste goed

Heel belangrijk, ondernemen is topsport zorg goed voor jezelf. Vind jij slaap zonde van je tijd? Hoeveel uur per nacht slaap je eigenlijk? Ken je dat: je gaat s’avonds nog even achter de computer zitten. En zo ben je anderhalf uur verder. De volgende ochtend heb je spijt dat je niet eerder naar bed bent gegaan. Je sleept je je bed uit en ‘s-avonds weer het zelfde liedje.

Wat is de waarde van slaap en waarom is je slaap opofferen een slecht idee? Structureel te weinig slaap heeft grote consequenties. Je ontdekt acht tips om beter te slapen. Lees hier slapen is zonde van je tijd

10 Succes zonder moeite

Wat kan je leren van andere succesvolle ondernemers?

Ik zet er een paar op een rijtje om inspiratie op te doen:

Wat kan je leren van Steve Jobs?

Ricardo Semler – Wat is zijn succesformule?

10 tips om jezelf naar succes te coachen #succes #jouwbestejaarooit

Coach jezelf naar succes winnen?

Benieuwd geworden naar het boek Coach jezelf naar succes? Ik verloot onder mijn lezers een exemplaar van Coach jezelf naar succes. Hoe kan je dit boek winnen?

1 Deel dit artikel via social media

2 Laat hieronder jouw reactie achter waarom jij dit boek wilt winnen.

Onder de reacties verloot ik voor 27 april 2015 het boek.

Als je dit artikel over succes waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere ondernemers. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Anja
Door

Anja

op 24 Feb 2015

Waaauw, wat een waardevolle inhoud ! Ik sta op het punt een nieuwe business te beginnen en slurp alle tips op die ik kan gebruiken. Vooral niet meer werken uurtje factuurtje spreekt me erg aan. Ik word dit jaar 65, dus wil het me nu eindelijk gemakkelijker maken !

Karin Kon
Door

Karin Kon

op 24 Feb 2015

Hoi JannekeDank je wel voor het delen.juist omdat ik voor mezelf wil beginnen en slechts bij stap twee ben, zou ik heel graag dit boek willen lezen. Ik sta op een kruispunt in mijn leven en carrière en wil dus zzp-er worden , maar weet nog niet goed waar ik mijn stappen moet zetten.Sta nog aan het begin met andere woorden en kan veel nuttige tips gebruiken.Hartelijke groet, Karin Kon

Paul
Door

Paul

op 24 Feb 2015

Lieve Janneke, een hartstikke leuke video, van Janneke TV ;) Met wederom interessante informatie, waarmee je wat kunt!Ik ontwikkel op dit moment een programma, waarbij ik mensen ga coachen. Om mij hierop optimaal voor te bereiden, komt jou boek als geroepen.Over een paar maanden, verwacht ik het programma af te ronden, met een enorme klapper, maar sssssssst voorlopig nog even niet doorvertellen...

G
Door

G

op 25 Feb 2015

Beste Janneke,Bedankt voor de tips! Kort maar krachtig! Ik ben mijn ondernemingsplan aan het schrijven. Ik vind het moeilijk om privé (met 2 jonge kinderen) en werktijd goed te verdelen/plannen. Ik wil graag meer inspiratie opdoen om in mijn eigen kracht te komen en te blijven en daarnaast een fijne moeder te zijn! Het zou super zijn om dit boek te ontvangen! Succes met jouw bedrijf! Hartelijke groet, G.Bonefaas

Gerdy ter Denge
Door

Gerdy ter Denge

op 26 Feb 2015

Hallo Janneke Goeie tips die je daar gaf en ik zou het geweldig vinden het boek te mogen ontvangen. En waarom? Wel ik ben bezig met mijn coach praktijk op te starten. Dus druk met folders, visitekaartjes, website, KvK en netwerken. Maar soms zie ik door de bomen het bos niet meer. En vind ik het ook super spannend om aan alles te beginnen. Daarom denk ik dat dit boek mij zal kunnen helpen zaken goed voor elkaar te krijgen en er relaxed mee om te gaan

s.jongen
Door

s.jongen

op 27 Feb 2015

Beste Janneke,Dit bericht komt net op het juiste moment! Binnen mijn organisatie zit ik in een herinrichting. Dat houdt in dat ik volgende week te horen krijg of ik wel of niet een nieuwe functie mag gaan doen. Het boek kan me goed helpen: als ik het niet wordt om een nieuwe uitdaging (baan) te vinden die bij me past, en als ik het wel wordt om succesvol te worden in mijn toekomstige baan! Groetjes Saskia Jongen

Reactie plaatsen