76 Rob Sparreboom: Ontkramp
06 januari 2019 
in Podcast
1 min. leestijd

76 Rob Sparreboom: Ontkramp

Rob Sparreboom was succesvol bankier op de Zuidas. Hij gooide zijn leven radicaal om en werd Lifestyletrainer op Tenerife. Ik spreek met Rob over zijn opmerkelijke shift. We hebben het over intuïtie, succesgewoonten, het belang van the end in mind en welke oefening erg geschikt daarvoor is. Hoe komt het dat je als ondernemer vaak meerdere keren in de pubertijd bent en je krijgt tips hoe je verkramping stopt ;-).  Pleidooi om te ontkrampen!

rob-sparreboom

Wie is Rob Sparreboom?

Rob Sparreboom was succesvol bankier en gooide radicaal zijn leven om. Hij liet zich inspireren door het boek de vier urige werkweek van Tim Ferriss.

  • Van bankier naar Lifestylecoach.
  • Van de Zuidas naar Tenerife.
  • Van IQ naar EQ.

Niemand dacht het hem zou lukken. Hij volgde zijn hart en dat klopt. Het verhaal van Rob Sparreboom en zijn persoonlijke ontwikkeling reis. In de bankwereld kon Rob zijn klanten niet meer helpen zoals hij dat zou willen. Hij vertrok! Hij startte een online project met tarot en horoscopen waar hij met advertenties zijn geld verdiende. Dit was de start van zijn persoonlijke ontwikkeling reis. Momenteel woont en werkt hij als Lifestyletrainer op Tenerife.

Ontkrampen is de rode draad in zijn reis. Wat dat is en hoe je kunt ontkrampen ontdek je in deze podcast.

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Wat betekent succes voor Rob Sparreboom?
  • Hoe word je van bankier een Lifestyletrainer?
  • Welke succesgewoonte worden nog maar weinig toegepast en hebben veel impact?
  • Wat betekent intuïtie voor Rob?
  • Hoe ga je om met zorgzame ouders als je start als ondernemer?
  • Hoe creëer je een plan van aanpak voor je leven?

76 Rob Sparreboom: Ontkramp

Beluister hier het interview met Rob.

Shownotes

Hieronder mijn shownotes van de podcast met Rob Sparreboom.


Wat heb je gemist?

In aflevering 75 was Patty Post te gast. In deze Power Talk spreek ik met haar over je puurste potentieel. 

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Rob Sparreboom interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Ik ben benieuwd naar jouw inzichten uit de podcast. Laat hieronder een reactie achter wat jouw belangrijkste inzichten zijn.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
Arno
Door

Arno

op 29 Jul 2019

Nooit over nagedacht maar de "waarzegging" wereld is natuurlijk ook digitaal gegaan. Slim om daarin te springen!

floris
Door

floris

op 12 Nov 2020

Interessante blog om te lezen. Niet veel mensen durven de stap te nemen om hun leven te veranderen. Ik vind het prachtig dat Rob de moed om een nieuwe uitdaging te doen. Hij had het goed ingezien om in de waarzegging branche te stappen.

Reactie plaatsen