Hoi, ik ben Janneke

Wie ben jij?

Ben jij een tikkeltje eigenwijs, actiegericht, hou je van experimenteren en vind je een stuk diepgang belangrijk? Rebels Only is steeds op zoek naar technieken en methode om het beste uit jezelf te halen. 


Wie ben ik?

Ik ben Janneke Stielstra. Ja, ik geef het toe ik ben rebels, soms tegendraads. Ik hou van journaling. Ik heb hele stapels journals liggen. In journaling kan mijn creativiteit kwijt. Ik schrijf, ik teken, ik schilder. Ik ben altijd op zoek naar goede vragen.

Voor mij zijn authenticiteit, leiderschap, bezieling en bewustwording en zingeving de sleutels tot meer succes en geluk. 

Wat mij uniek maakt is mijn kennis van het brein en daardoor inzicht hoe gedrag werkt.


Naast schrijven voor Rebels Company hou ik enorm van roeien, nieuwe gadgets, probeer te mediteren maar lukt mij lang niet altijd. 


Mijn missie: 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw potentieel en unieke talenten te ontdekken. Te floWreren en te excelleren. Het beste uit jezelf te halen en zo een buitengewoon leven te leiden.


Het grootste avontuur dat je ooit kunt aangaan, is het leven te leiden van je dromen. 

Waar komt mijn passie vandaan?

Mijn ouders hebben mij onbewust een enorme drive gegeven om het maximale uit mijn leven te halen.

Toen ik 15 was overleed mijn moeder bijna door een fout van een arts. Ik heb mij toen één ding voorgenomen en dat is maximaal van mijn leven te genieten, het kan zomaar ineens over zijn. Gelukkig is mijn moeder weer opgeknapt.

Mijn vader heeft op een hele andere manier invloed op mij gehad. Mijn vader heeft tot dat hij met pensioen ging weinig plezier gehad in zijn werk. Na zijn pensioen ging hij dingen doen die hij echt leuk vond ;-). Hij had mij geen beter voorbeeld kunnen geven. Dit stimuleerde mij enorm om werk te doen wat ik echt leuk vindt.

Mijn biografie – mijn bagage

Ik heb een achtergrond als bestuurskundige en personeelwetenschappen. Ik studeerde af binnen Human Resource and Development (HRD). Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Doordat ik worstelde met talen ging ik op jonge leeftijd op zoek naar slimme manieren van leren. Ik werkte als consultant bij een adviesbureau op het gebied van leren en ontwikkelen. 

Sinds 2011 run ik met veel plezier mijn eigen bedrijf. Ik verdiepte mij in (internet)marketing en vernieuwend ondernemen. Ik heb allerlei (online) cursussen gevolgd, niet alleen in Nederland maar ook in Amerika. Ik ging webinars geven en leerde ongelofelijk veel over online ondernemen. Op de foto zie je mij met Melanie Duncan in een mastermind in Parijs.


Mastermind Melanie Duncan


Ik volgde o.a. de volgende opleidingen

  • NLP practitioner
  • Innovatief trainer/ coach
  • Post HBO opleiding tot opleidingskundige
  • Jaaropleiding LIVE Internet Mastery bij Eelco de Boer
  • B-school van Marie Forleo
  • Playing Big – Facilitators leiderschapsprogramma van Tara Mohr
  • Heart Math Basis

Power Talks

Ik was één van de eerste vrouwelijke ondernemers met een podcast. Drie jaar lang had ik in mijn podcast Power Talks bijna elke week een succesvolle ondernemer te gast die ik het hemd van zijn of haar lijf vroeg. 

Ik interviewde inspirerende en succesvolle ondernemers, opinieleiders, bestseller auteurs en andere mensen die een verschil maken in deze wereld.


Langzaam vulde ik mijn rugzak steeds verder met een schat aan informatie. Ik ontdekte een rode draad in de verhalen van deze ondernemers. Graag wil ik dit met je delen.


Ik geloof er in dat we samen een sneeuwbal effect te weeg kunnen brengen zodat jij meer gaat excelleren en meer impact hebt.

Volg mijn youtube kanaal

Waw wat leven we in een geweldige tijd dat je zo veel moois met de rest van de wereld kan delen. Ik deel graag mijn kennis, inzichten en ideeën via online video’s. 

Abonneer je op mijn kanaal en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van mijn nieuwe video’s!

Mijn gezin

Ik ben getrouwd met Walter. We hebben twee kids, Liselotte en Twan. Voor mij een enorme inspiratie.


In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, theater en lezen. Ik ben een hard core kennis junkie, ik kijk graag naar TEDx video’s en blijf mijzelf constant ontwikkelen.

Een grote droom is om eens zelf een TEDx presentatie te mogen verzorgen. Brrrr eng 😉

Eerste stap heb ik gezet door mee te doen aan Beste Spreker van Brabant.

Ik geloof er heilig in dat je zelf moet blijven groeien om anderen echt te helpen groeien.

En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien. Anais Nin.

arrow_drop_up arrow_drop_down