Mag ik een cookie plaatsen?

Page content

Over Janneke

janneke-stiekstra-podcast-rondJanneke Stielstra helpt je de beste versie van jezelf te zijn en helpt organisaties & particulieren hun potentieel ten volle te benutten.

De afgelopen jaren heeft zij zich enorm verdiept in high performance, het brein, leiderschap en succes.

Wie ben ik?

Ik ben niet in een hokje te stoppen. Ik heb het geprobeerd. Ik heb een grote passie voor het brein, ik ben HRD adviseur, vlogger, interviewer, spreker, podcaster, online marketeer, verhalen verteller, trainer, innovator, mindmapper, learning specialist, art journaler en ideeënmachine. Hokjes leiden voor mij tot frustratie en laten niet zien waar mijn talenten en interesse liggen. Mijn hart gaat sneller kloppen als mensen zich ontplooien en hun talenten maximaal benutten.

Mijn missie is om jou te helpen jouw potentieel en unieke talenten te gebruiken en jouw dromen te bereiken, jezelf te ontplooien. Dit om zo de wereld nog mooier te maken.

Het grootste avontuur dat je ooit kunt aangaan, is het leven te leiden van je dromen. Ophra

Waar komt mijn passie vandaan?

Mijn ouders hebben mij onbewust een enorme drive gegeven om het maximale uit mijn leven te halen.

Toen ik 15 was overleed mijn moeder bijna door een fout van een arts. Ik heb mij toen één ding voorgenomen en dat is maximaal van mijn leven te genieten, het kan zomaar ineens over zijn. Gelukkig is mijn moeder weer opgeknapt.

Mijn vader heeft op een hele andere manier invloed op mij gehad. Mijn vader heeft tot dat hij met pensioen ging weinig plezier gehad in zijn werk. Na zijn pensioen ging hij dingen doen die hij echt leuk vond ;-). Hij had mij geen beter voorbeeld kunnen geven. Dit stimuleerde mij enorm om werk te doen wat ik echt leuk vindt.

Mijn ondernemers verhaal

Mijn ondernemers verhaal begint in november 2010. Ik volgde een training bij Anne Raaymakers over Bloggen, Linkedin en Twitter. Dit opende mijn ogen dat je helemaal niet super technisch hoeft te zijn om een blog te beginnen. Een paar weken later startte ik mijn eigen blog de Academie voor Leren en Ontwikkelen.

academie voor leren en ontwikkelenIn het begin was ik zielsgelukkig als ik 30 bezoekers per dag had. Zei ik per dag? Per week. Langzaam zag ik mijn bezoekers aantal stijgen. In vier jaar tijd hebben meer dan 200.000 mensen de Academie voor Leren en Ontwikkelen bezocht en ontwikkelde ik vier online producten. Ik maakte meer dan 200 video’s. Meer dan 18.000 mensen downloaden mijn gratis e-book Brein essentials.

Gratis E-book: Brein essentials t.w.v. 27 euro
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam!

Ik verdiepte mij in (internet)marketing en vernieuwend ondernemen. Ik heb allerlei (online) cursussen gevolgd, niet alleen in Nederland maar ook in Amerika. Ik ging webinars geven en leerde ongelofelijk veel over online ondernemen.

Mastermind in Parijs

Mastermind in Parijs met Melanie Duncan

Bloggen onder mijn eigen naam

In 2015 heb ik besloten om alleen nog te gaan bloggen onder mijn eigen naam. Op mijn website jannekestielstra.nl vind je enorm veel waardevolle tips, trucs en technieken die je direct kunt gebruiken om jouw bedrijf en leven te verbeteren.

podcast-janneke-stielstra.jpgPodcast – Power Talks met Janneke Stielstra

In mijn podcast Power Talks, interview ik inspirerende en succesvolle ondernemers, opinieleiders, bestseller auteurs en andere mensen die een verschil maken in deze wereld.

Ik geloof er in dat we samen een sneeuwbal effect te weeg kunnen brengen zodat jij meer gaat excelleren en meer impact hebt.

Video’s van Janneke

Waw wat leven we in een geweldige tijd dat je zo veel moois met de rest van de wereld kan delen. Ik deel graag mijn kennis, inzichten en ideeën via online video’s. Abonneer je hier op mijn kanaal en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van mijn nieuwe video’s!

Mijn biografie – mijn bagage

rode draadIk heb een achtergrond als bestuurskundige en personeelwetenschappen. Ik studeerde af binnen Human Resource and Development (HRD). Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Doordat ik worstelde met talen ging ik op jonge leeftijd op zoek naar slimme manieren van leren.

Dit heeft mij geïnspireerd om een blog te starten en technieken over slimmer leren te delen.

Ik werkte als consultant bij een adviesbureau op het gebied van leren en ontwikkelen. Sinds 2011 run ik met veel plezier mijn eigen bedrijf. Na mijn studies bleef ik mij verder ontwikkelen.

Ik volgde o.a. de volgende opleidingen

  • NLP practitioner
  • Innovatief trainer/ coach
  • Post HBO opleiding tot opleidingskundige
  • Jaaropleiding LIVE Internet Mastery bij Eelco de Boer
  • B-school van Marie Forleo
  • Playing Big – Facilitators leiderschapsprogramma van Tara Mohr
  • Heart Math Basis

Mijn familie

Ik ben getrouwd met Walter. We hebben twee kids, Liselotte en Twan. Voor mij een enorme inspiratie.

familie Janneke stielstra

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten, theater en lezen. Ik ben een hard core kennis junkie, ik kijk graag naar TEDx video’s en blijf mijzelf constant ontwikkelen.

Een grote droom is om eens zelf een TEDx presentatie te mogen verzorgen. Brrrr eng 😉

Eerste stap gedaan door mee te doen aan Beste Spreker van Brabant.

Ik geloof er heilig in dat je zelf moet blijven groeien om anderen echt te helpen groeien.

Interessant?

Vul jouw e-mailadres hieronder in en klik op “downloaden” om tijdelijk gratis mijn ebook te ontvangen.

Ebook ter waarde van 27 euro: Zeven bewezen gewoonten van succesvolle ondernemers
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang het e-book tijdelijk GRATIS
Wij hebben ook een hekel aan spam

En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien. Anais Nin.