Hoi, ik ben Janneke

en zet (hoogbegaafde) ondernemers in beweging, met durf en lef om af te wijken.

Wie ben ik?

Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. De plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers. 

Voor mij zijn authenticiteit, kunnen spelen, plezier maken en bewustwording belangrijk. Ik gun ondernemers dat zij 100% zichzelf zijn, autonoom, vrij en daarnaast ook een goede boterham verdienen. Win Win  


  Ik ben uniek door mijn enthousiaste en open blik. Ik ben radicaal eerlijk. Ik geef je de ruimte in jouw zoektocht en leer je breder en creatiever kijken. Ik zet je in je kracht. Alles wat ik doe is erop gericht jou je ware natuur en potentie te laten ervaren.

  Door middel van mijn blogs, lezingen en maatwerkprogramma Business Rebels informeer en inspireer ik rebels om het lef te hebben zichzelf te zijn, bewuster en krachtiger in het leven te staan en hierdoor het verschil te maken in deze snel veranderende wereld.


  Graag creëer ik samen met jou een Rebel effect!

  Leven in liefde, vrijheid en in verbinding met jezelf, de ander en de wereld.

"Het is de natuur van de mens om dromen te verwezenlijken, gemakkelijker en zonder moeite"

Rebel effect

Vernieuwing staat voor de deur...

Dat kan eigenlijk ook niet anders in een wereld die snakt naar ruimte, verbinding, plezier, vrede en liefdevolle onderlinge support. We kunnen alleen samen deze nieuwe wereld bouwen. Hoe chaotisch alles nu ook lijkt.


Het leven draait in mijn ogen om verbinding. Het zijn zij die uit de ratrace stappen, de pioniers, de voorlopers van deze tijd. Inderdaad juist de rebellen


Samen zoeken naar een nieuwe weg waarin liefde, verbinding en vrijheid de norm zijn, zodat jij de verandering kan zijn die de wereld nodig heeft. Zo creëer je een rippel effect of zoals je wilt het Rebel effect.


Ik wil graag met deze rebellen werken om samen de wereld mooier te maken. 

Hoe is het begonnen?

Ik heb verschillende bedrijven gehad. In 2011 begon ik met de Academie voor Leren en Ontwikkelen. Hier hielp ik professionals met creatieve tools voor jouw brein, effectieve manieren om kennis tot je nemen. Ik was een pionier in het creëren van online programma’s. Ik verdiepte mij in (internet)marketing en vernieuwend ondernemen. Ik heb allerlei (online) cursussen gevolgd, niet alleen in Nederland maar ook in Amerika. Ik ging webinars geven en leerde ongelofelijk veel over online ondernemen.

Ik maakte de switch naar de Academie voor Online Succes, waar ondernemers stap voor stap ontdekte hoe je een online product produceert, publiceert en promoot. 

Power Talks Podcast

In februari 2016 startte ik met de  Podcast Power Talks. Hier ging ik steeds op zoek naar pareltjes van succes. Mooie was dat ik er achter kwam dat inner work veel meer doet, dan dat je naar succesvolle mensen kijkt. Reis naar binnen. Zelf die reis begonnen. Het werd een reis met vallen en opstaan. Soms zat ik op mijn pad en soms donderde ik er vanaf. Langzaam vulde ik mijn rugzak steeds verder met een schat aan ervaring.

Mijn rugzak aan ervaring

MBTI profiel: ENFP


Ik heb een ENFP profiel. De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) is een bekend model om naar persoonlijkheden te kijken. Mijn MBTI profiel is ENFP: ook wel de inspirator genoemd. ENFP's zijn energiek en motiverend.


ENFP’s schakelen snel van het ene project naar het andere. Ze zien overal mogelijkheden en kunnen vaak meerdere oplossingen voor een probleem bedenken. Hun energie en enthousiasme zijn vaak aanstekelijk. Een ENFP laat zich inspireren door nieuwe mensen en ervaringen. Typische ENFP-eigenschappen zijn: optimistisch, veelzijdig, onafhankelijk, creatief, harmonieus, sensitief en flexibel.


null

Mijn achtergrond


Ik heb een achtergrond als bestuurskundige en personeelwetenschappen. Ik studeerde af binnen Human Resource and Development (HRD). Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Ik werkte als consultant bij een adviesbureau op het gebied van leren en ontwikkelen.


Ik volgde o.a. de volgende opleidingen


 • NLP practitioner
 • Innovatief trainer/ coach
 • Post HBO opleiding tot opleidingskundige
 • CH-Q trainer (Zwitsers loopbaanmodel)
 • Jaaropleiding LIVE Internet Mastery bij Eelco de Boer
 • B-school van Marie Forleo
 • Playing Big – Facilitators leiderschapsprogramma van Tara Mohr
 • Heart Math Basis
 • Scrum master
 • Liberating Structures

Kids en zo

Naast mijn  passie voor Rebels Company ben ik moeder van twee prachtige lieve intense slimme gevoeligerds. Via hen kwam ik er achter dat ik hoogbegaafd ben. Een interessante zoektocht volgde. 

Zij spiegelen dat veel mooie mensen niet in het huidige systeem passen. Ze willen vrij zijn, autonoom, helemaal zichzelf. Helaas past dat niet altijd binnen onze huidige onderwijssysteem. De jongste is momenteel een thuiszitter. Ik zie de pijn van niet in hokje passen. De wil en drive om zichzelf te zijn maar niet altijd begrepen te worden.

Dit sterkt mij juist om voor rebellen die niet in hokje passen, zoekende zijn maar oh zo veel te bieden hebben samen mooie dingen te gaan neerzetten. Mijn kinderen hebben mij geïnspireerd om Rebels Company op te richten.

Leuke weetjes over mij

In mijn vrije tijd geniet ik van roeien, theater en lezen. Ik heb een grote passie voor fotograferen. Ik vind het een uitdaging om met mijn telefoon mooie natuur foto's te maken. Al snel werd het label Nature Rebels geboren. Juist in de natuur voel ik volop verbinding.

Ik hou van journaling. Ik heb hele stapels journals liggen. In journaling kan mijn creativiteit kwijt. Ik schrijf, ik teken, ik schilder. Ik ben altijd op zoek naar goede vragen. Ik blijf mijzelf constant ontwikkelen. Ik  probeer te mediteren maar lukt mij lang niet altijd. 

Een grote droom is om eens zelf een TEDx presentatie te mogen verzorgen. Brrrr eng 😉

Eerste stap heb ik gezet door mee te doen aan Beste Spreker van Brabant.

Aan de slag Rebel!

Wil jij stappen gaan zetten? Ontdek wat ik in mijn speeltuin allemaal heb. Gratis cadeautjes:

 • Ontdek de rode draad voor succes op basis van meer dan 75 interviews met TOP ondernemers.
 • Ontdek stap voor stap hoe je jouw online product produceert, publiceert en promoot.
 • Effectieve manieren om kennis tot je te nemen. Ontdek creatieve technieken. Hoe zorg je goed voor je brein?
 • 100 vragen waardoor jij meer rust en ruimte krijgt. Ontdek  waar jij nu staat.
 • Bekijk video's Podcast Masters, een handleiding hoe je je eigen podcast opzet.

""Het grootste avontuur dat je ooit kunt aangaan, is het leven te leiden van je dromen."