Hoi, ik ben Janneke

en zet ondernemers in beweging, met durf en lef om af te wijken.

Ben jij een Rebel?

Anders zijn, buiten de lijntje kleuren, buiten de gebaande paden is spannend! Alleen door af te wijken kan je een verschil maken in de wereld. Ben jij een slimme snelle denker? Een pionier, een frisdenker, die het verschil wil maken?


Ben jij bijzonder creatief? Ben je goed in je vak? Pas jij niet in een hokje? Heb je een enorme drive en passie? Je bent enthousiast, sommige mensen vinden je intens. Jij gaat er gewoon voor. Je bent authentiek. Je durft op je gevoel te vertrouwen. 


Soms voel je je onbegrepen. Je hebt een grote behoefte aan autonomie, je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je bent anders, altijd geweest, je volgt je eigen pad. Stiekem vind je dat best spannend.


Herken jij je hierin, dan ben jij een Rebel!

Wie ben ik?

Ik ben Janneke Stielstra, oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve ondernemers. Voor mij zijn authenticiteit, kunnen spelen, plezier maken en bewustwording belangrijk. Ik gun ondernemers dat zij 100% zichzelf zijn, autonoom, vrij en daarnaast ook een goede boterham verdienen. 

Win Win


Ik help dolgraag rebels, frisdenkers zoals jij, om te ontdekken wat jou uniek maakt en een bedrijf te bouwen waarin jij jezelf kan zijn, te spelen en geld te verdienen. 


Door middel van mijn blogs, maatwerkprogramma’s en e-books informeer en inspireer ik rebels om het lef te hebben jezelf te zijn en verschil te maken in deze snel veranderende wereld.


Mijn missie: 

Het is mijn missie om Rebels het lef te geven te vertrouwen op dat wat jou jou maakt, waardevol is.
De moed hebben in je kracht te staan en vanuit je authenticiteit te leven.


"Het is de natuur van de mens om dromen te verwezenlijken, gemakkelijker en zonder moeite"

Kids en zo

Naast mijn  passie voor Rebels Company ben ik moeder van twee prachtige lieve intense slimme gevoeligerds. 

Zij spiegelen dat veel mooie mensen niet in het huidige systeem passen. Ze willen vrij zijn, autonoom, helemaal zichzelf. Helaas past dat niet altijd binnen onze huidige onderwijssysteem. De jongste is momenteel een thuiszitter. Ik zie de pijn van niet in hokje passen. De wil en drive om zichzelf te zijn maar niet altijd begrepen te worden.

Dit sterkt mij juist om voor rebellen die niet in hokje passen, zoekende zijn maar oh zo veel te bieden hebben samen mooie dingen te gaan neerzetten. Mijn kinderen hebben mij geïnspireerd om Rebels Company op te richten.

Hoe is het begonnen?

Ik heb verschillende bedrijven gehad. In 2011 begon ik met de Academie voor Leren en Ontwikkelen. Hier hielp ik professionals met creatieve tools voor jouw brein, effectieve manieren om kennis tot je nemen. Ik was een pionier in het creëren van online programma’s.

Ik maakte de switch naar de Academie voor Online Succes, waar ondernemers stap voor stap ontdekte hoe je een online product produceert, publiceert en promoot. 

Power Talks Podcast

In februari 2016 startte ik met de  Podcast Power Talks. Hier ging ik steeds op zoek naar pareltjes van succes. Mooie was dat ik er achter kwam dat inner work veel meer doet, dan dat je naar succesvolle mensen kijkt. Reis naar binnen. Zelf die reis begonnen. Het werd een reis met vallen en opstaan. Soms zat ik op mijn pad en soms donderde ik er vanaf. Langzaam vulde ik mijn rugzak steeds verder met een schat aan ervaring.

Mijn biografie – mijn bagage

Ik heb een achtergrond als bestuurskundige en personeelwetenschappen. Ik studeerde af binnen Human Resource and Development (HRD). Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Ik werkte als consultant bij een adviesbureau op het gebied van leren en ontwikkelen. 

Sinds 2011 run ik met veel plezier mijn eigen bedrijf. Ik verdiepte mij in (internet)marketing en vernieuwend ondernemen. Ik heb allerlei (online) cursussen gevolgd, niet alleen in Nederland maar ook in Amerika. Ik ging webinars geven en leerde ongelofelijk veel over online ondernemen. Op de foto zie je mij met Melanie Duncan in een mastermind in Parijs.


Mastermind Melanie Duncan

Ik volgde o.a. de volgende opleidingen


 • NLP practitioner
 • Innovatief trainer/ coach
 • Post HBO opleiding tot opleidingskundige
 • Jaaropleiding LIVE Internet Mastery bij Eelco de Boer
 • B-school van Marie Forleo
 • Playing Big – Facilitators leiderschapsprogramma van Tara Mohr
 • Heart Math Basis

Leuke weetjes over mij

In mijn vrije tijd geniet ik van roeien, theater en lezen. Ik heb een grote passie voor fotograferen. Ik vind het een uitdaging om met mijn telefoon mooie natuur foto's te maken. Al snel werd het label Nature Rebels geboren.

Ik hou van journaling. Ik heb hele stapels journals liggen. In journaling kan mijn creativiteit kwijt. Ik schrijf, ik teken, ik schilder. Ik ben altijd op zoek naar goede vragen. Ik blijf mijzelf constant ontwikkelen. Ik  probeer te mediteren maar lukt mij lang niet altijd. 

Een grote droom is om eens zelf een TEDx presentatie te mogen verzorgen. Brrrr eng 😉

Eerste stap heb ik gezet door mee te doen aan Beste Spreker van Brabant.

Aan de slag Rebel!

Wil jij stappen gaan zetten? Ontdek wat ik in mijn speeltuin allemaal heb. Gratis cadeautjes:

 • Ontdek de rode draad voor succes op basis van meer dan 75 interviews met TOP ondernemers.
 • Ontdek stap voor stap hoe je jouw online product produceert, publiceert en promoot.
 • Effectieve manieren om kennis tot je te nemen. Ontdek creatieve technieken. Hoe zorg je goed voor je brein?
 • 100 vragen waardoor jij meer rust en ruimte krijgt. Ontdek  waar jij nu staat.
 • Bekijk video's Podcast Masters,  een handleiding hoe je je eigen podcast opzet.

""Het grootste avontuur dat je ooit kunt aangaan, is het leven te leiden van je dromen."