Jaaroverzicht 2015 - Janneke Stielstra
27 december 2015 
3 min. leestijd

Jaaroverzicht 2015 - Janneke Stielstra

Jaaroverzicht van 2015. Het is al weer bijna het einde van het jaar. Tijd om terug te kijken. Wat gebeurde er het afgelopen jaar?

Wat waren de lessen? Wat waren mooie momenten en welke momenten moeten we maar weer snel vergeten? Wat kan je het komende jaar verwachten en wat wil jij in 2016 lezen?

Lees hier het Jaaroverzicht van 2015. Doe mij een plezier en laat hieronder een reactie achter.

Bezoekers Janneke Stielstra

Dit jaar ging heet aantal bezoekers op mijn website Janneke Stielstra door de 100.000 heen. Jij heel erg bedankt. Ik waardeer het elke keer weer als jij reactie achter laat op mijn website.

Wat waren de mooie momenten?

 • Twan voor het eerst naar school
 • Concert U2
 • Vakantie naar Frankrijk
 • Liselotte haalde haar A, B en C diploma
 • Schaatsen met Twan
 • Bakplaten samen met mijn man Walter

Momenten om maar weer snel te vergeten

 • Twan eet bijna twee tubes tandpasta. Hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Zijn maag wordt leeggepompt en moet aan de hartbewaking. Wist niet dat tandpasta zo gevaarlijk was. Gelukkig is hij weer snel de oude.
 • Oppas die na 2 weken al weer opzegt
 • Mijn auto die meer dan 15 jaar trouwe dienst begeeft het, leuke is dat je daarna iets nieuws kan uitzoeken ;-).

Zakelijke successen

2015 was met stip mijn beste jaar ooit. Meer winst gedraaid en meer omzet dan alle jaren hier voor. Dankbaar ;-). Ik heb ondernemers geholpen om hun eigen online product te maken. Ik heb een aantal mensen 1 op 1 mogen coachen. Wat is dat gaaf om te doen! Workhops gegeven en ook gewerkt aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling door coachingsprogramma’s in Amerika te volgen. Naast mijn website heb ik dit jaar een hele mooie klus gedaan bij ASML. Ik heb daar een World Wide Onboarding programma opgezet.

TV Debuut

Ik was te gast bij van Liempt LIVE bij RTL Z. De uitzending was meteen die zelfde avond om 22.00 dus erg veel tijd om mij voor te bereiden of super zenuwachtig te zijn had ik niet.

Je kan de uitzending hier bekijken: Janneke bij van Liempt LIVE

Wat waren de lessen?

 • Buiten je comfortzone leer je het meest
 • Je kan veel meer dan je denkt
 • Een Helweek is zwaar maar geeft ook heel veel voldoening
 • Veel zaken lopen anders dan verwacht, vertrouw dat alles uiteindelijk goed komt
 • Je kan mensen heel veel nieuwe dingen leren. In mijn ogen heb je de meeste impact als je snapt hoe je gedrag kan veranderen. Dit wordt dan ook mijn focus voor 2016.

Top 10 best gelezen artikelen

 1. Acht manieren om je geheugen te verbeteren
 2. Tien apps voor mindmapping
 3. Brein leren een overzichtsartikel
 4. Jouw reptielenbrein al wakker
 5. Triggers
 6. Uitstelgedrag overwinnen
 7. Brainfood, voeding waar je brein van smult
 8. Beste apps om je doelen te behalen
 9. Over Janneke
 10. Twintig vrouwelijke online ondernemers die inspireren

Wat vind jij het beste artikel van 2015?

Wat vind jij het beste artikel van 2015. Waar heb je het meeste van geleerd of wat heeft jou het meeste geraakt? Ik ben erg benieuwd! Laat hieronder jouw reactie achter.

Wat wil jij lezen in 2016?

Ik ben ook benieuwd wat jij wil lezen in 2016. Over welke onderwerpen zou jij meer willen weten. Ik waardeer het zeer al je een reactie hieronder achter laat.

Vooruit blikken

Ik ga mij focussen op drie dingen:

 1. Podcast
 2. Elke week een nieuwe blog
 3. Jouw Beste Jaar Ooit®

1 Podcast

Vanaf half januari start ik met een podcast. Een podcast is een soort radio programma online. In deze show, interview ik inspirerende en succesvolle ondernemers, opinieleiders, bestseller auteurs en andere mensen die een verschil maken in deze wereld. Ik ben nu druk bezig om opnames te maken en interviews in te plannen. Ik kan alvast 1 ding zeggen dit wordt echt super vet. Ik krijg hier elke keer enorm veel energie van.

Heel erg gaaf een aantal toppers doen al mee: o.a. Robert Benninga, Roy Martina, Anne Raaijmakers, Laura Babeliowsky

Meer lezen over mijn podcast>>

Jouw Beste Jaar Ooit®

Jouw Beste Jaar Ooit® heb ik al bijna 3 jaar vast gelegd als merk.

In dit programma deel ik mijn onderzoek van de afgelopen jaren over high performance, het brein en mindset. Ontdek hoe jij naar de next level gaat en Jouw Beste Jaar Ooit® creëert. Ik neem je bij de hand hoe je stappen kunt gaan zetten.

Belangrijk: Ik ben benieuwd naar jouw jaar. Laat hieronder jouw reactie en eventuele aanvullingen achter.

Als je dit Jaaroverzicht 2015 van Janneke Stielstra interessant vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s  – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Ton de Nijs
Door

Ton de Nijs

op 28 Dec 2015

Ik heb dit jaar genoten van je artikelen (breinleren was mijn favoriet). Ik zou graag wat meer willen lezen over veranderprocessen en intrinsieke motivatie. Je bent goed bezig Janneke, je werkt vanuit je passie en je intentie is goed. Ga zo door en (nog meer) succes in 2016!

Reactie plaatsen