50 Lisa Portengen: Smart&Sexy
11 januari 2017 
4 min. leestijd

50 Lisa Portengen: Smart&Sexy

Lisa Portengen is een Nederlandse actrice en ondernemer. Het is haar missie om vrouwen te inspireren om meer uit het leven te halen. In deze Power Talk praten we over een cursus in wonderen, succes in de liefde, keuzes maken en ondernemen.

Lisa Portengen is geboren in Amsterdam en studeerde af aan de Kleinkunstacademie. Acht jaar lang had zij haar eigen evenementenbureau. Ze bedacht concepten voor het bedrijfsleven, ontwikkelde De Musicalworkshop en gaf sales, communicatie en presentatietrainingen. Ze werkte jaren mee met het (nieuwe denken) initiatief ‘Durftevragen’. Tussendoor bleef ze acteren en speelde in series. films en tv commercials. In 2012 was zij nog te zien met een rol in Goede tijden, Slechte tijden. Sinds 4 jaar is zij de oprichtster van de lifestyle Smart&Sexy. Daar komt alles samen. Daar kan zij al haar talenten in kwijt.

Haar lievelingsboek is een cursus is wonderen. Zij schreef ook een boek: het regent geluk.

Interview met Lisa Portengen: Laat jouw missie zo zijn dat je s’morgens je bed uit springt
  • Hoe blijf je dicht bij jezelf?
  • Hoe maak je liefdevolle keuzes?
  • Wat is het verhaal achter de twee pleisters?
  • Hoe word je succesvol in de liefde?
  • Hoe betover je je man en het nog leuk vind ook?
Interview met Lisa Portengen over liefdevolle keuzes maken

In de podcast praten we over gewoonten. Wil je hier meer over lezen bekijken dan de onderstaande blogs.

  • Het regent geluk – Lisa Portengen
  • Zeven spirituele wetten van succes – Deepak Chopra

Meer infomatie over:

Lisa heeft zich laten inspireren door het boek een cursus in wonderen. Ze haakte af en gaf het boek zelfs weg.

Jaren later kwam het boek weer op haar pad. Ze besloot om de 100 dagen feel good challenge te gaan doen.

Haar challenge was om het boek een cursus in wonderen te gaan lezen. Ze ging op zoek op het internet wie kan mij helpen? Zij kreeg hulp van Koos Janson. Zij hebben 100 dagen elke ochtend gebeld. De gesprekken vind je terug in het boek het regent geluk.

Ga voor de spiegel staan en zeg ik hou mijzelf.

Tip lees ook spiegelwerk van Louise Hay.

In aflevering 49 was Albert Sonnevelt te gast. Albert Sonnevelt is psycholoog, ondernemer en expert op het gebied van duurzame vitaliteit. Met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren voor een leven zonder stress. In deze Power Talk praten we over het ondernemerschap, vitaliteit, het belang van processen en geraakt worden.

In de volgende aflevering is Henkjan Smits mijn gast. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist.

Instructies voor:       Iphone     Android      Windows

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Lisa Portengen interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Reactie plaatsen