Hoe leren je hersenen?
27 januari 2014 
0 min. leestijd

Hoe leren je hersenen?

Hoe leren je hersenen? Ik verbaas mij er nog steeds over dat we dit niet leren op de basisschool. Je leert hoe je skelet in elkaar steekt, je leert over je hart. Je leert over voortplanting. Maar over je brein en hoe je brein leert niks…

Hartstikke zonde want als je al een beetje meer weet hoe je brein leert kan je daar rekening mee houden en oefening baart kunst.

Video hoe je hersenen leren

Brein essentials

Ontdek geavanceerde breinprincipes en strategieën, zodat je beter kunt onthouden, razend productiever wordt en slimmer kunt werken en leren.

De Brein Essentials Toolbox is een uniek online programma bedoeld voor ondernemers, managers en medewerkers die veel informatie te verwerken krijgen en vaak en snel nieuwe kennis moeten opdoen.

Meld je NU aan voor de Brein essentials toolbox en ontvang een extra bonus.

Vind jij deze video over hoe je hersenen leren interessant help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
marijke
Door

marijke

op 26 Feb 2017

Hoi Janneke Wat jammer dat dit filmpje het niet meer doet. Gebruik het heel vaak :( Heb je nog tips voor een ander filmpje over hoe de hersenen leren? Die van Novilo is wel goed maar erg lang.

Janneke
Door

Janneke

op 07 Mar 2017

Helaas, ik had een klein stukje gebruikt van de BBC. Dit vindt youtube niet leuk en is natuurlijk ook zo. Helaas een alternatief heb ik nog niet.

marijke
Door

marijke

op 14 Mar 2017

Hoi Janneke. Dank je wel voor je reactie. Mocht je alternatief hebben gevonden dan hoor ik het graag! En dan kan ik het filmpje weer doorgeven aan mijn trainers die het ook veel gebruiken als voorbeeld in hun trainingen. Ik ga duimen :) Groetjes Marijke

Reactie plaatsen