Spiegelwerk - in 21 dagen naar een gelukkiger leven
22 september 2016 
1 min. leestijd

Spiegelwerk - in 21 dagen naar een gelukkiger leven

Spiegelwerk is het nieuwe boek van Louise Hay. Zij heeft een methode ontwikkelt door jezelf echt in de spiegel te kijken om meer van jezelf te leren houden.

Ik kom steeds meer in aanraking met de wet van de aantrekking of zoals het in het Engels noemen de Law of Atrraction.

Louise Hay ken ik al heel lang van haar positieve affirmaties. Van spiegelwerk had ik nog nooit gehoord.

Spiegelwerk

Spiegelwerk is jezelf diep in de ogen kijken en affirmaties doen. Affirmatie is alles wat we zeggen en denken. Affirmaties zijn als zaden die je in de grond stopt. Eerst zie je het niet groeien en later komen er prachtige bloemen te voorschijn.

Affirmaties zijn boodschappen aan je onderbewuste die bepaalde gewoonten creëren.

Mahatma Gandhi beschrijft het mooi.

waarden

Het krachtigste zijn de affirmaties die je hardop zegt als je voor de spiegel staat.

Volgens Louise Hay is spiegelwerk de meest effectieve methode om van jezelf te leren houden en de wereld als een veilige en liefdevolle plek te zien.

Spiegelwerk in de praktijk

Goed dat wil ik natuurlijk uitproberen. Als de kids naar school zijn ga ik naar de badkamer. En daar sta ik dan voor de spiegel. Het voelt onwennig.

Dag 1 is de oefening om voor de spiegel te gaan staan en diep in te ademen en tegen jezelf te zeggen:

“Ik wil je aardig vinden. Ik wil echt van jou leren houden. Laten we samen een hoop lol maken”.

Het voelt echt heel raar om tegen zo’n spiegel te praten. Maar goed ik ga 21 dagen er mee aan de slag. Ik ben nu ruim een week bezig en krijg er zo waar plezier in.

Dit meisje heeft al helemaal begrepen.

Probeer het zelf gewoon eens. Louise Hay heeft heel veel materiaal gemaakt. Als je nader met haar wilt kennis maken raad ik je aan om de onderstaande video te bekijken.

Tien top tips voor succes van Louise Hay

In deze video krijg je tien tips voor succes van Louise Hay.

Ik krijg energie om nieuwe dingen uit te proberen. In mijn blog deel ik mijn kennis en ervaringen wat werkt en niet werkt. In mijn ebook 7 gewoonten van succes heb ik meer dan 50 succesvolle ondernemers geïnterviewd. Je kan het nu gratis downloaden.

Als je dit artikel over spiegelwerk waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere ondernemers. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen