De winnaars zijn

Ben jij één van de winnaars? Afgelopen weken kon je op mijn blog een aantal boeken winnen. Een boek over een opgeruimd leven, hoe je beter met informatie kunt omgaan en hoe je jezelf naar succes coacht.

In deze blog maak ik de winnaars bekend.

Welke boeken kon je ook al weer winnen?

Leren, weten en niet meer vergeten1 Lezen, weten en niet meer vergeten

Je krijgt een steeds grotere hoeveelheid informatie op je af. We kunnen niet meer om gaan met de grote hoeveelheid aan informatie die we dagelijks moeten verwerken.Op een bepaalde manier worden we weer analfabeet. Een collega ondernemer van mij Mark Tigchelaar schreef er een boek over: Lezen, weten en niet vergeten.

Meer lezen over lezen, weten en niet meer vergeten>>

Ik geef 2 gloednieuwe exemplaren weg.

Sonja Meijer
Haar motivatie: De werking van het brein, het onthouden van leerstof en de integratie daarvan in mijn werkpraktijk als trainer… het houdt mij al jaren bezig. Ik heb er veel over gelezen maar ben ook al weer veel vergeten… Want wat is er veel te weten en wat kunnen we veel vergeten!! Op dit moment ben ik veel bezig met Gedrag, Drijfveren en EQ en ook daarin speelt het brein een belangrijke rol. Dus Mark en Janneke, help mij om ”mijn brein” te verbeteren en daarmee anderen weer te ondersteunen! Ik wil het boek daarvoor graag gebruiken.

Els Houkema-Baars
Haar motivatie: Dit boek lijkt geweldig aan te sluiten bij het onderwijsconcept wat we komend schooljaar gaan uitrollen op onze scholen: BREINVRIENDELIJK ONDERWIJS Zou geweldig zijn het boek eraan toe te kunnen voegen!

2 Coach jezelf naar succes

Coach jezelf naar succesWil je meer uit jezelf halen? Wil je meer tijd hebben? Talane Miedaner heeft jarenlange ervaring als life coach en zij schreef het boek: “Coach jezelf naar succes”. In haar boek vind je meer dan 101 tips om je doelen te bereiken, thuis en op je werk. Je krijgt van mij de 10 belangrijkste tips voor meer succes.

Meer lezen over coach jezelf naar succes >>

Ik geef één gloednieuwe exemplaren weg.

Karin Kon
Haar motivatie: Dank je wel voor het delen. Juist omdat ik voor mezelf wil beginnen en slechts bij stap twee ben, zou ik heel graag dit boek willen lezen. Ik sta op een kruispunt in mijn leven en carrière en wil dus zzp-er worden , maar weet nog niet goed waar ik mijn stappen moet zetten. Sta nog aan het begin met andere woorden en kan veel nuttige tips gebruiken.

opgeruimd3 Opgeruimd

De lente is begonnen! Drie zakken met kleding en twee grote tassen met boeken weggedaan. En dat voelt goed!! Recent heb ik het boek Opgeruimd van Marie Kondo gelezen. Zij ontwikkelde haar KonMari-methode. Zij heeft in Japan een gerenommeerd adviesbureau dat mensen helpt om orde en rust in je leven te brengen.

Meer lezen over een opgeruimd leven>>

Ik geef 2 exemplaren weg. Eén exemplaar gloed nieuw en één die ik als recensie heb gebruikt.

Sabine de Cock – gloed nieuw exemplaar
Haar motivatie: Hoi Janneke, leuke tip en het videootje maakt me heel nieuwsgierig! Ik wil graag het boek van Marie Kondo winnen, omdat ik mezelf soms echt tegenhoud door de rommel om me heen. Ik zie dan door de bomen vaak het bos niet meer, wil teveel tegelijk, voel me te emotioneel gehecht aan spullen om ze weg te gooien en kom niet aan gefocust werken toe, omdat ik eigenlijk eerst wil opruimen. Voila, het cirkeltje is rond!
Ik wil vooral graag leren hoe ik dit rustig, stap voor stap, heel behapbaar zeg maar, aan kan pakken! Ik merk elke keer weer dat als het me lukt gewoon te beginnen, dit me al zoveel goede energie geeft, dat ik dan ook mee door kan gaan en echt vooruitgang boek. Maar de methodiek van het goed opruimen (en wegdoen) beheers ik nog niet echt, dus daarmee zou het boek mij heel goed op weg kunnen helpen. De simpele stappen uit je video geven me al het goede gevoel dat dit hiermee weleens zou kunnen gaan lukken! Bedankt voor het delen en een frisse, opgeruimde lente gewenst!

Marlene van Duin – recensie exemplaar
Ben begonnen mijn zolder op te ruimen. Kom naast spullen ook allerlei dozen tegen met persoonlijke papieren, paspoorten en wandelmedailles van mijn overleden moeder tegen. Wist niet eens dat dat bij mij stond.
Hoe ruim ik ook de oude verhalen en emoties op? Marie, help!

Gewonnen?

Staat jouw naam hierboven? Gefeliciteerd!
Graag ontvang ik je adres per e-mail om jouw boek te kunnen versturen.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
GERDY TER DENGE
Door

GERDY TER DENGE

op 29 Apr 2015

Ja ik zou graag het boek winnen

Reactie plaatsen