Opgeruimd!

Opgeruimd! De lente is begonnen! Drie zakken met kleding en twee grote tassen met boeken weggedaan. En dat voelt goed!! Recent heb ik het boek Opgeruimd van Marie Kondo gelezen. Zij ontwikkelde haar KonMari-methode.

Zij heeft in Japan een gerenommeerd adviesbureau dat mensen helpt om orde en rust in je leven te brengen.
In deze blog kan je haar boek winnen en krijg je van mij tips van deze Japanse opruimgoeroe.

Opgeruimd

Marie Kondo helpt om je huis of je kantoor om te toveren van rommelig naar een ruimte van rust en inspiratie. De sleutel? Bekijk hieronder de video.


Zo opgeruimd staat netjes!!

Je huis of je kantoor omtoveren van rommelig naar een ruimte van rust en inspiratie. De sleutel?

Opgeruimd – gratis ontvangen?

Deze week ga ik twee exemplaren GRATIS weggeven. Het enige wat jij hoeft te doen is hieronder jouw reden op te geven waarom jij dit boek zo hard nodig hebt en deel het via één van de social media kanalen.

Update: inmiddels zijn de boeken vergeven. Niet getreurd, ik heb een mooi ebook voor je klaar staan wat je gratis kan downloaden, klik hier om het ebook te downloaden en jij heel veel tijd gaat besparen.

Als je dit artikel over opgeruimd waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere ondernemers. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Anna
Door

Anna

op 12 Apr 2015

Ik kan slecht dingen weggooien en mijn huis wordt steeds voller. En ik ben een sloddervos,wat structuur en tips zijn erg welkom,want ik wil wel graag opgeruimd door het leven maar weet niet waar te beginnen.

Sabine de Cock
Door

Sabine de Cock

op 13 Apr 2015

Hoi Janneke, leuke tip en het videootje maakt me heel nieuwsgierig! Ik wil graag het boek van Marie Kondo winnen, omdat ik mezelf soms echt tegenhoud door de rommel om me heen. Ik zie dan door de bomen vaak het bos niet meer, wil teveel tegelijk, voel me te emotioneel gehecht aan spullen om ze weg te gooien en kom niet aan gefocust werken toe, omdat ik eigenlijk eerst wil opruimen. Voila, het cirkeltje is rond! Ik wil vooral graag leren hoe ik dit rustig, stap voor stap, heel behapbaar zeg maar, aan kan pakken! Ik merk elke keer weer dat als het me lukt gewoon te beginnen, dit me al zoveel goede energie geeft, dat ik dan ook mee door kan gaan en echt vooruitgang boek. Maar de methodiek van het goed opruimen (en wegdoen) beheers ik nog niet echt, dus daarmee zou het boek mij heel goed op weg kunnen helpen. De simpele stappen uit je video geven me al het goede gevoel dat dit hiermee weleens zou kunnen gaan lukken! Bedankt voor het delen en een frisse, opgeruimde lente gewenst!

Sigried Godderis
Door

Sigried Godderis

op 13 Apr 2015

Ik ruim best graag op, maar heb het echt moeilijk om dingen weg te doen. Als ik opgeruimd heb, ziet mijn huis er op het eerste gezicht netjes uit (en voel ik me eigenlijk ook wel goed), maar het is toch zonde om dan de rommelige kasten open te trekken en daar alle nutteloze spullen te zien. Ik heb in juni een volledige maand vrij en in de zomer verhuis ik. Het zou een perfect moment zijn om stap voor stap korte metten te maken met alles wat ik niet nodig heb. Ik denk dat dat boek mij zou kunnen helpen om de stap te zetten. Op die manier hoef ik ook minder dozen te verhuizen. Win-win!

Mirke
Door

Mirke

op 21 Apr 2015

Ik zou het boek graag voor mijn man winnen. Hij wil heel veel dingen bewaren voor het geval dat..... Ik zou zo graag voor ons beiden een "opgeruimd" huis creeeren.

gretha
Door

gretha

op 22 Apr 2015

oh wat zou ik graag dit boek willen winnen... ik woon in, zoals ik het zelf noem, een poppenhuis.. zo klein en dus zo weinig bergruimte... ik weet dat ik moet opruimen maar net als veel andere mensen blijft het meer bij verplaatsen van de rommel i.p.v. écht opruimen. Dus Marie Kondo, je bent ( in boekvorm) van harte welkom in mijn poppenhuisje!

Rianne
Door

Rianne

op 23 Apr 2015

Opgeruimd! komt super van pas aangezien we midden in een renovatieverbouwing zitten.. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, zei mijn moeder altijd, maar het lukt nog niet echt op eigen kracht ;-) Met de tips uit Opgeruimd! hebben wij straks weer ruimte over!

Erni
Door

Erni

op 26 Apr 2015

Lang leve de voorjaarsschoonmaak! Mijn moeder had gelijk: een schoon huis en het dagelijks leven lacht je weer glimmend toe. Het probleem is niet zo zeer het poetsen, maar me eerst door die hele berg rotzooi worstelen. Dat moet toch echt anders kunnen????

Agaath
Door

Agaath

op 27 Apr 2015

Je recentie over 'Opgeruimd!' klinkt goed. Het lijkt erop alsof opruimen in dit boek beschreven wordt als afvallen, je ontdoen van overtollige ballast, maar dan wel zonder risico op een jojo-effect. Daar wil ik graag voor gaan. Voor altijd ruimte in huis dus rust in mijn hoofd en meer tijd voor plezieriger dingen!

Christianne
Door

Christianne

op 04 Mar 2019

Ik zou dit artikel wel willen delen maar merk dat het linkje naar het gratis e-book niet werkt. Is het mogelijk deze nog te krijgen? Ik ben wel benieuwd!

Janneke
Door

Janneke

op 05 Jun 2019

Inmiddels is link gefixt. Dank voor het melden

Reactie plaatsen