Wat kan je leren van Remco Claassen?
21 juni 2013 
in Succes
1 min. leestijd

Wat kan je leren van Remco Claassen?

Remco Claassen, wat kan je van hem leren? Afgelopen week bezocht ik de Personal Pitstop van Remco Claassen. Een geweldige ervaring!

Wat bepaalt het verschil tussen succes en falen? Waarom vervallen veel goede bedoelingen toch weer in oud gedrag? Hoe kan ik NU actie ondernemen voor mijn volgende groeistap?

Een dag helemaal voor mijzelf. In de onderstaande video deel ik wat ik die dag allemaal geleerd heb.

Mijn leer ervaringen bij Personal Pitstop

Wat doe je met tien miljoen?

Ik ben benieuwd naar jouw antwoord op de vraag wat doe je met tien miljoen. Laat hieronder jouw reactie achter.

Wie is Remco Claassen?

Remco Claassen is oorspronkelijk gestart als ingenieur in de informatica branche. Via sales management en personal development management kwam hij ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Daarna kwam zijn loopbaan in een stroomversnelling.

Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van de bestsellers ‘IK’ en ‘WIJ’  die een doorbraak worden genoemd in menselijk meesterschap.

Power Talks met Janneke Stielstra

Luister ook het interview met Remco Claassen.

Meer lezen over de reeks wat kan je leren van:

Leren van baby’s en peuters

Leren van cabaretier Lebbis

Wat kan je leren van Steve Jobs

Leren van Richard Branson

Als je dit artikel over Remco Claassen waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen