41 Hilde Backus: Met wandelen je brood verdienen
09 november 2016 
2 min. leestijd

41 Hilde Backus: Met wandelen je brood verdienen

Hilde Backus verdient al wandelend haar geld en doet wat ze het liefste doet. Zij is wandelcoach en zij ontwikkelde de Wandelcoach Opleiding. In deze power talk hebben we het over ontdek je talent, plezier, succes, wandelcoaching en de enorme impact van wandelen.

Wie is Hilde Backus?

Hilde Backus is als psycholoog gespecialiseerd in wandelcoachen. Zij coachte, al wandelend, meer dan zevenhonderd professionals naar helderheid in de unieke combinatie van talenten, wensen en drijfveren. Zij schreef het wandelcoachboek ‘Op weg naar Plezier in je werk’ en zij ontwikkelde de Wandelcoach Opleiding waarvan ze dit jaar de 17e groep verwelkomt.

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Hoe heeft bloggen voor Hilde Backus het verschil gemaakt?
  • Hoe word je wandelcoach?
  • Wat zijn de verrassende voordelen van wandelen?
  • Hoe ga je om met ondernemersgroei?
  • Door wie laat Hilde Backus zich inspireren?
  • Welke gewoonten raad Hilde Backus aan om dag dagelijks te doen wat echt levensveranderend is?

Genoemde podcast:

Wat gebeurt er in je brein?

lopen

41 Power Talks: Hilde Backus

Meer informatie over Hilde Backus

Aanrader boeken

Boek Hilde Backus: Op weg naar plezier in je werk

Nooit meer te druk

Wat heb je gemist?

In aflevering 40 was  Wim Belt te gast. In deze power talk hebben we het over mindset, de law of creation en mindbugs. Door een aantal van zijn tips toe te passen zijn er nu al echt dingen in mijn leven veranderd.

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende aflevering is Elisabeth Griffioen te gast. In deze Power Talk praten we over de kracht van video, hoe maak je een video, wat is de overeenkomst tussen filmpjes en pannenkoeken. Waarom techniek eigenlijk nooit het probleem is maar wat dan wel? En hoe ga je daar mee om?

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Hilde Backus interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen