42 Elisabeth Griffioen: Filmpjes zijn net pannenkoeken
16 november 2016 
2 min. leestijd

42 Elisabeth Griffioen: Filmpjes zijn net pannenkoeken

Elisabeth Griffioen is videomentor voor ondernemers met een mening. Zij werkte eerst bij de televisie en omarmde toen het internet. In deze Power Talk praten we over de kracht van video, hoe maak je een video, wat is de overeenkomst tussen filmpjes en pannenkoeken. Waarom techniek eigenlijk nooit het probleem is maar wat dan wel? En hoe ga je daar mee om?

Wie is Elisabeth Griffioen?

Elisabeth Griffioen is DE videovakvrouw. Zij helpt je om zichtbaar en vindbaar te worden met video.

20 jaar geleden begon Elisabeth als stagiair bij de televisie. Zij had een droom. Regisseur worden, creatief zijn, mensen blij maken met mooie programma’s. Zij begon in de montage, zij keek de kunst af bij meer ervaren collega’s. zij werd regisseur, eindredacteur, ontwikkelde concepten. Zij reisde de halve wereld over, interviewde honderden mensen, en zat uren, dagen en nachten in de montage.

Zij omarmde het internet op het moment dat ze een kind kreeg. Ze kwam er achter dat het internet een veel betere plek is om creatief te zijn. Omdat je er vrij bent. En omdat je er een heleboel meer effect kunt hebben met je eigen video dan met een tv-programma.

Quote:

“The difficult thing is that vulnerability is the first thing I look for in you and the last thing I’m willing to show you. In you, it’s courage and daring. In me, it’s weakness.”

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Hoe maak je zelf super snel en simpel een video?
  • Hoe lang mag een video duren?
  • Waarom techniek nooit het probleem is maar wat dan wel?
  • Welke ondernemerstips heeft Elisabeth als je heel snel groeit?

Boeken tip voor ondernemers die snel groeien: de DIP van Seth Goddin.

De podcast over Oei ik groei met Alex van Ginneken kan je hier terug luisteren.

42 Power Talks: Elisabeth Griffioen

Meer informatie over Elisabeth Griffioen

Actie

Start before you are ready. Pak de kansen als ze zich voordoen.

Maak een video over jezelf, stel jezelf voor. Wat maakt jou uniek? Plaats een link onderaan deze blog waar we jouw video kunnen bewonderen.

Wat heb je gemist?

In aflevering 41 was Hilde Backus te gast. In deze power talk hebben we het over ontdek je talent, plezier, succes, wandelcoaching en de enorme impact van wandelen.

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende aflevering is Rachella Martina te gast. In deze power talk hebben we het over de kracht van bloggen. De voordelen van ondernemen en moederschap en hoe start je een succesvolle blog?

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Elisabeth Griffioen interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen