40 Wim Belt: Mindset lessen van een miljardair
31 oktober 2016 
in Podcast
3 min. leestijd

40 Wim Belt: Mindset lessen van een miljardair

Wim Belt is vader van 3 prachtige zoons en ondernemer in hart en nieren. Hoe bouw je in een relatief korte periode een miljarden bedrijf? Wim opende absoluut mijn ogen. Dit interview is echt magisch. In deze power talk hebben we het over mindset, de law of creation en mindbugs. Door een aantal van zijn tips toe te passen zijn er nu al echt dingen in mijn leven veranderd.

Wie is Wim Belt?

Wim Belt ging door omstandigheden in 2001 zichzelf de vraag ging stellen: “Als geld en tijd geen rol zouden spelen, hoe zou mijn leven er dan uitzien?”.

Momenteel bezit hij internationaal 7 ondernemingen met een totale waarde van meer dan 2 miljard. Deze bedrijven zijn grofweg onder te verdelen in Investeringen, Internet Marketing en Business Development. Met name in dit laatste bedrijf leert Wim ondernemers hoe ze een top ondernemer kunnen worden en hun bedrijf gebruiken om Financieel onafhankelijk te worden.

Wat is zijn verhaal? Welke lessen van je van Wim Belt leren?

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Wat dien je te doen als je werkelijk iets in je leven wilt veranderen?
  • Hoe werkt de Quatum model of reality?
  • Wat is het belang van het losbreken van oude patronen?
  • Hoe ziet Wim Belt zijn ochtend ritueel eruit? (echt luisteren want dit gaat je leven veranderen, wordt wel vaker geroepen maar dit is echt magisch).

40 Power Talks: Wim Belt

Boekentip Wim Belt:

Flow en de kunst van het zaken doen – Jan Bommerez (in aflevering 47 is hij te gast)

Meer informatie over Wim Belt >>

Wat heb je gemist?

In aflevering 39 was  Lianne Ebbinkhuijsen te gast. In deze Power Talk hebben we het over enge gremlins, intenties, het temmen van enge beesten, intuïtie en uit je comfortzone komen.

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende aflevering is Hilde Backus te gast. Al wandelend je geld verdienen en doen wat je het liefste doet.

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Wim Belt interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Linda Bot
Door

Linda Bot

op 02 Nov 2016

Wow! Alweer een geweldig inspirerend interview. De filosofie van Wim geeft me direct rust: als je aan het vechten bent, ben je niet op de juiste weg. Ik ga zeker Wims webinars/google hangouts volgen als Wim daarmee begint. Dank jullie wel voor deze geweldige podcast.

Joyce Beckker
Door

Joyce Beckker

op 10 Nov 2016

Geweldige powertalk Janneke! Tijdens een groot seminar een tijd geleden, kwam Wim (die ik nog niet kende) voor aanvang bij mij staan om zijn koffie op te drinken. Dat was een sterk staaltje Law of Attraction, want het was mijn intentie die dag om zo'n inspirerend persoon te ontmoeten. We hebben een boeiend gesprek gehad waarin hij al vertelde over zijn ochtendritueel. Een tijdje later vervaagde dit tot mijn spijt. Dus wat geweldig dat jij het hem hebt gevraagd waardoor alles weer vers mocht binnenkomen. Wim is een prachtig voorbeeld voor mij van iemand die leeft vanuit innerlijke drijfveren. Thanks!

Jan Bolhuis
Door

Jan Bolhuis

op 14 Nov 2016

Geweldige podcast. Dank je wel.

Ariyana
Door

Ariyana

op 02 Jan 2018

Super gedaan Janneke, Ik vind het geweldig wat je doet en wie je allemaal spreekt. Wim is geweldig en een voorbeeld voor iedereen die zijn/haar dromen wil verwezelijken. Ga zo door Janneke!

Janneke
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 15 Nov 2016

Prachtig interview Janneke en een inspirerend verhaal Wim! Ik ga eens opzoek naar de rode draad in mijn leven :)

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down