Word Brain Buddies
12 december 2013 
4 min. leestijd

Word Brain Buddies

Word Brain Buddies! December is voor vele een drukke maand. Allerlei zaken moeten nog worden afgerond. Niet echt aantrekkelijk om ook nog eens te starten met het aanleren van een nieuwe gewoonte. 

Druk druk druk

Je hebt al genoeg aan je hoofd. Op je werk moeten er zaken worden afgerond. Wat doe je met kerst? Boodschappen in huis halen, oliebollen bakken. Druk druk druk.

Start 2 januari met mindmappen, of brein essentials™. Word Brain Buddies!! Profiteer nu van de 2 voor de prijs van 1. Ontdek hier hoe.

Start 2 januari met jouw nieuwe vaardigheid

Hét moment om te starten met een nieuw gewoonte is natuurlijk bij uitstek januari. En dan niet 1 januari, je mag even bijkomen van de oliebollen en champagne. Op donderdag 2 januari 2014 ga je aan de slag met je nieuwe vaardigheid.

Brain Buddies hoe werkt dat dan?

80% van de Nederlanders heeft goede voornemens. Slechts 16% houdt zich er aan. Word Brain Buddies!! Uit onderzoek is gebleken als je samen start dat de kans veel groter is dat je een goed voornemen of een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgt.

Maak nu in december gebruik van de MOGELIJKHEID om een Brain Buddies te worden (ter waarde van minimaal € 97,-) Start één van  de trainingsprogramma’s snellezen, mindmapping of brein essentials™ van de Academie samen met een vriend(in), partner, collega, businesspartner of iemand anders. Dit maakt het voor jou mogelijk om de kosten te delen.

Bijvoorbeeld je wilt leren mindmappen en je collega ook. Eén van jullie schaft de mindmapping toolbox aan. Heb je de toolbox aangeschaft dan krijg je nu tot 1 januari de mogelijkheid om iemand anders gratis te laten deelnemen.

Stappen Brain Buddies

 1. Meld je aan voor de mindmapping toolbox, of brein essentials™
 2. Stuur een mail naar de Academie voor Leren en Ontwikkelen waarin je aangeeft dat je van de actie Brain Buddies gebruik wilt maken
 3. Stuur je betaalbewijs en de naam en e-mail van jouw Brain Buddie door
 4. Start samen op 2 januari 2014

Doe mee met de cursus mindmappen of brein essentials™

Krijg je een grote hoeveelheid informatie over je heen? Heb je grote moeite om bij te blijven in je vakgebied? Moet je veel en snel nieuwe kennis opdoen? Ervaar je veel onrust in je hoofd?

Ik houd mij al vanaf de middelbare school bezig met de vraag hoe je het maximale uit je leven kunt halen. Leren en ontwikkelen zijn altijd een rode draad in mijn leven.

Al 2 jaar help mensen om beter om te gaan met de informatieoverload middels de online cursussen Mindmapping toolbox, snellees toolbox en het coachingsprogramma brein essentials.

Mindmapping toolbox

Mindmapping toolboxDe meest gevolgde training van de Academie! Tijdens deze online training ‘Mindmapping’ ontdek je hoe je brein met een factor 5 tot 10 effectiever kan benutten. Dankzij deze cursus ervaar je hoe je beter en sneller onthoudt en hoe je veel tijdwinst kunt boeken door het toepassen van de mindmap technieken.

Leer wat de gevolgen van informatie overload zijn en wat je hier aan kunt doen. Ontdek hoe de grote ‘denkers’ Mindmapping al toepasten en hoe jij dit ook kunt gaan doen. Ervaar waarom Mindmapping het ‘Zwitserse zakmes van je brein’ wordt genoemd en waarom mindmapping een ongelofelijke krachtige tool is die je veel profijt oplevert. Leer hoe jij een meester in mindmapping kunt worden middels het aanleren van zeer simpele, doeltreffende technieken.

Als extra bonus ontvang je het e-boek van de Mindmapping toolbox: een handig naslagwerk met tips, trucs en technieken om het mindmappen jezelf eigen te maken.

Klik hier om direct aan de slag te gaan met mindmapping>>>

Brein essentials™

Brein essentials™Het vlaggenschip van de Academie voor Leren en Ontwikkelen! Tijdens dit online coachingsprogramma ontdek je alles over geavanceerde breinprincipes en strategieën, zodat je beter kunt onthouden, razend productiever wordt en slimmer kunt werken en leren.

Binnen deze training leer je hoe je brein werkt en hoe je het maximale uit je brein kunt halen. Je krijgt 12 pijlers zijn om een meester in je brein te worden. Je leert mindmapping, snellezen en geheugentechnieken. Je krijgt je toegang tot een speciaal ledengedeelte met exclusieve video’s.

Je ontvangt mails met motiverende tips en adviezen om nog meer uit je brein te halen. Alle lesmaterialen en video’s van jou persoonlijk en blijven gegarandeerd altijd online staan.

Meld je nu aan voor Brein essentials™

De 10 voordelen

 1. Een alerter brein en een beter geheugen
 2. Je hebt weer tijd om van je kostbare vrije tijd te genieten
 3. Je verwerkt informatie beter
 4. Je concentratie neemt enorm toe
 5. Je hebt minder stress
 6. Je leert krachtige aantekeningen te maken
 7. Je gaat gemakkelijker onthouden
 8. Je stelt eenvoudiger prioriteiten
 9. Je kwaliteit van je werk stijgt
 10. Je bent productiever

Meld je nu aan en start op 2 januari met mindmappen of brein essentials™

Het is vanaf vandaag al mogelijk om je nu al aan te melden en pas te starten op donderdag 2 januari 2014. Handig toch!

Ideale cadeau voor onder de kerstboom

Geef  één van de trainingsprogramma’s cadeau! Maak jezelf en een ander blij. Reactie van een klant: Ik raad dit iedereen aan, onbegrijpelijk waarom dit niet ‘standaard’ gedoceerd wordt op middelbare scholen.

Start direct goed – extra bonus

Als bonus geef ik op donderdag 2 januari een webinar, speciaal voor mijn coachingsklanten waarin ik je uitleg hoe je het beste een nieuwe gewoonte of vaardigheid kunt aanleren. Dan maak jij en je buddie direct een goed start. Vanwege de software is het aantal plaatsen gemaximeerd. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het webinar wordt opgenomen en later beschikbaar gesteld.

Deze actie is BEPERKT geldig! Pak je kans VOOR 1 januari 2014.

Ja maar ik heb nog geen Brain Buddie

Zoek je nog een Brain Buddie? Laat hieronder jouw reactie achter: Brain Buddie gezocht. Misschien vind je iemand die met jou samen een Brain Buddie wil vormen.

Vind jij deze blog over Brain Buddies interessant help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen