Hoe zou jij het vinden als je…

Sneller Leert, Effectiever Informatie Verwerkt, Je Creativiteit Stimuleert, Veel Tijd Bespaart En Beter Onthoudt

Ben jij een professional die breinwerk verricht en herken je dit?

Informatie-overload is een zeer serieus probleem wat niet alleen leidt tot minder productiviteit maar ook tot verminderde arbeidsvreugde, gezondheidsklachten en vermoeidheid.

Hoe kan je slimmer werken in plaats van harder en harder?

Hallo, ik ben Janneke Stielstra van de Academie voor Leren en Ontwikkelen. Dé leren portal van Nederland.
Vanaf de middelbare school houd ik mij bezig met de vraag hoe hoe je makkelijker en sneller leert en onthoudt. Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Ik volgde verschillende studies: bestuurskunde, personeelwetenschappen en onderwijskunde.

Op de universiteit kwam ik in aanraking met mindmapping. Een manier van aantekeningen maken die aansluit bij de werking van je hersenen. In eerste instantie vond ik het maar raar. Maar hoe meer ik mij ging verdiepen en mindmapping echt ging toepassen hoe meer resultaten ik zag. Had ik dit maar eerder ontdekt, dat had mij heel veel tijd en frustratie gescheeld!

Besmet Brein virus

Ik raakte “besmet” met het brein virus. De laatste jaren is men ontzettend veel te weten gekomen over het brein. Toen ik al die kennis tot mij nam, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!

Wat Ik Kan, Kun Jij Ook!

Dit kan ik niet alleen. Jij kan mindmapping met simpele stappen onder de knie krijgen. Ik heb jaren gezocht naar breintechnieken. Mindmapping vind ik persoonlijk één van de meest krachtige. Je zult zien hoe verbazingwekkend simpel het eigenlijk is. Ik kan geen enkele reden verzinnen waarom iemand dit niet zou kunnen. Je hoeft voor mindmapping geen kosten te maken het enige wat je nodig hebt is een setje stiften en papier.

Jarenlang heb ik alles op het gebied van mindmapping bestudeerd. Ik heb een formule ontwikkeld waarmee je stap voor stap ontdekt hoe jij een master in mindmapping kunt worden. Je ontdekt tips, trucs en technieken die werken.

De tien voordelen van mindmapping

 1. Je leert sneller. Je doet makkelijker nieuwe kennis op met minder moeite.
 2. Je structureert complexe informatie beter.
 3. Je stimuleert je creativiteit.
 4. Je ordent je gedachten beter.
 5. Je krijgt beter overzicht.
 6. Je bereidt makkelijker projecten en presentaties voor.
 7. Je onthoudt sneller en beter.
 8. Je verwerkt informatie beter.
 9. Je creëert meer rust in je hoofd.
 10. Je werkt slimmer en niet harder.

Bespaar jezelf letterlijk jaren leertijd en voorkom dure, niet-renderende investeringen. De Mindmapping toolbox geeft je de concrete stappen om te zetten. Breinwetenschappers hebben onderzocht dat 80 % van een training na een dag al weer is vergeten. Doodzonde! De Mindmapping toolbox herhaal je zo vaak als jij wilt. Met behulp van de groep én de persoonlijke online begeleiding helpt dit programma je om sprongen te maken in je studie, je carrière en je privé leven!

Wat ga je leren?

In de online Mindmapping toolbox leer je hoe je snel meer overzicht en structuur krijgt, je brein met een factor 5 à 10 beter benut, veel beter onthoudt en veel tijdwinst boekt

Je leert onder andere:

 • Wat de gevolgen van de informatie-overload zijn en wat jij hier aan kan doen
 • Hoe de grote denkers mindmapping al toe pasten en wat jij van hen kan leren
 • Waarom mindmapping zo goed werkt en het niet voor niks het Zwitserse zakmes van je brein wordt genoemd
 • Hoe jij een master in mindmapping kan worden zodat je meer overzicht en structuur krijgt waardoor je makkelijker onthoudt plus je brein efficiënter gebruikt
 • Wat de meest gemaakte fouten zijn zodat jij die niet meer hoeft te maken
 • Welke obstakels je tegen kan komen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan
 • Hoe kan je jouw brein te slim af kan zijn bij het aanleren van een nieuwe vaardigheid
 • Waar je op moet letten bij de aanschaf van mindmapping software
 • Hoe je mindmapping succesvol inzet op allerlei gebieden

Bestel de online cursus Mindmappen van Janneke Stielstra

Je ontvangt direct toegang tot het membersgedeelte, zodat je aan de slag kunt. Blijf na betaling op de pagina. Je kan dan zelf een wachtwoord en inlognaam aanmaken. Je bestelt met betaalplicht.

Wat krijg je als je deelneemt?

De Mindmapping toolbox is een praktisch online zelfstudie-pakket en is speciaal ontworpen voor professionals die met hun brein werken:

 • Je ontvangt toegang tot een speciaal leden gedeelte waar je van alle video’s kunt bekijken.
 • Van elke video is ook een mp3 beschikbaar zodat je deze bijvoorbeeld op je iPod of andere mp3 speler kunt plaatsen. Zodoende kun je dit volledige programma overal waar je maar wilt volgen, dit kan je een hoop tijd besparen en je zit niet vast aan de computer. Tijdens het sporten leren bijvoorbeeld vind ik zelf bijzonder prettig!
 • E-book Mindmapping toolbox, je hebt hiermee een naslagwerk in handen met tips, trucs en technieken om een master in mindmapping te worden.
 • Coachingsmails, elke week ontvang je van mij e-mails met motiverende tips en adviezen. Samen sta je sterker! De e-mail coaching is zo opgebouwd dat je niet overweldigd raakt zodat je de informatie goed in je op kunt nemen. De oefeningen zijn effectief en in de meeste gevallen niet tijdrovend.
 • Alle video MP3′s en lesmaterialen zijn van jou persoonlijk.
 • Speciale Facebook Community, op de speciale Facebook community pagina kun je contact maken met andere deelnemers én mij vragen stellen! Het voordeel van starten met een grote groep is dat je veel steun aan elkaar kunt hebben en elkaar kunt motiveren én eventueel adviseren.

Dit is wat deelnemers zeggen

Inmiddels hebben ruim 1.200 mensen via de Academie voor Leren en Ontwikkelen de Mindmapping toolbox gevolgd.

Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen en persoonlijke doelen om aan de cursus te beginnen. De ene wil van meer overzicht en de ander wil graag beter onthouden. Of het nu is om meer rust te creëren of om je creativiteit te stimuleren. Het is allemaal mogelijk wanneer je aan de slag gaat met mindmapping! Hieronder enkele reacties van deelnemers:

Ik ben beter gaan functioneren
Ik had in mijn werk moeite om mezelf te beperken tot de hoofdlijn van mijn verhaal. Daarom wilde ik een methode om mijn gedachten logisch te ordenen. Door de Mindmapping toolbox ben ik beter gaan functioneren. Ik heb meer rust in mijn hoofd. Ik vond het een prettige en toegankelijke cursus. Je wordt stapsgewijs door de stof geleid. De Mindmapping toolbox geeft je de overtuiging dat je een opdracht, die vooraf heel ingewikkeld lijkt, toch tot een goed eind kunt brengen.
Ton Slaats

Het kan echt rust en overzicht geven
Ik heb de Mindmapping toolbox aangeschaft om rust te krijgen in mijn hoofd en mijn ideeën te verwerken. Mindmapping wordt in deze toolbox heel duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Het zijn korte modules over het algemeen en dat maakt het makkelijk te volgen. Je kunt de cursus heel makkelijk zelf indelen en volgen wanneer het voor jou goed uitkomt. Janneke maakt de cursus persoonlijk. Geeft het gevoel dat je haar kent, terwijl dit eigenlijk niet zo is. Ik raad het aan collega-ondernemers aan. Het kan echt rust en overzicht geven in alle zaken die spelen en ideeën die opkomen. Bianca Wijngaards

Reuze enthousiast
Ik wilde graag professionele tips/info/hulp om mijzelf het mindmappen correct aan te leren. Ik raad deze toolbox aan mensen die licht dyslexisch zijn, in de wereld van linkerhersenhelft-denkers. Je kan je rechterhersenhelft weer updaten/wakker maken en inschakelen op een correcte manier, scheelt energie en geeft rust . De top drie voordelen van de Mindmapping toolbox zijn voor mij:
1. training beide hersenhelften.
2.tijdwinst en sneller overzicht voor mijzelf en aan anderen
3. tips met betrekking tot mindmapping software
Ik ben reuze enthousiast over jouw cursus/opzet en het maakt mij blij. Dit heeft zeker weten een meerwaarde voor mijn leven, thanks. Dit met jouw hulp/toolboxen!
Vianney Barneveld

Voor mij werkte het gewoon!
Ik het raad iedereen aan die overzicht moeten krijgen over de situatie of dit nu persoonlijk is bijvoorbeeld je financiële situatie, huishoudelijke taken, of tijdens je werk voor het stellen van prioriteiten.
Marga Kees

Het maakt je hoofd leeg
De mindmapping toolbox raad ik iedereen aan die overzicht wil omdat het je hoofd leeg maakt en je ideeën opdrachten etc op papier komen. De voordelen zijn voor mij: Meer overzicht, notities maken in plaats van regels schrijven en toegang tot webinars en tips.
Cindy

Ik haal betere cijfers voor mijn studie.
Ik maak mindmaps vooral op papier. Doordat je ze zelf maakt weet je precies wat er in staat. Ik gebruik mindmapping vooral tijdens mijn opleiding SEH (Spoed Eisende Hulp) verpleegkunde. Door gebruik te maken van van kleuren kan ik de stof goed onthouden en is nog leuk om te doen ook. Doordat ik heb leren mindmapping haal ik super goede cijfers.
Willemijn van Dijkhuizen

Docenten maak er gebruik van!
Voor mij zijn de drie grootste voordelen van de Mindmapping toolbox dat ik meer overzicht heb, meer rust en het is leuk om te doen. Ik vind het bijzonder vreemd dat er op scholen nog niet of nauwelijks gebruik gemaakt wordt van deze inzichten.
Jan Gunther

Het zou een vast onderdeel op scholen moeten zijn
Ik vind dat mindmapping eigenlijk een vast onderdeel van het leerproces op scholen zou moeten zijn. Voor mij zijn de grote voordelen van de Mindmapping toolbox dat alle informatie overzichtelijk en snel terug te halen is. Je kan gemakkelijk herhalen waardoor de info beter beklijft. Je krijgt goede begeleiding en snel antwoord op je vragen. Als ik iets niet helemaal begrijp ga ik even naar de speciale besloten facebook groep. Daar staan tal van voorbeelden van mindmaps.
Janneke Heuvel

Dit levert mij een enorme tijdbesparing op
Voor mij is mindmapping een snelle methode van noteren. De genoteerde gegevens worden veel sneller in mijn brein opgenomen. Ik heb een snel en duidelijk naslagwerk wat mij een hoop tijdsbesparing oplevert. Ik raad het iedereen aan die een grote diversiteit aan info moet verwerken. Met name info op diverse gebieden die onderling niet gelinkt zijn en je voortdurend op moet letten om niets te vergeten. Mindmapping is trigger en gegevensverwerking in één.
Luc Martens

Ik kan mij makkelijker verwoorden
Graag wilde ik de chaos die ik zelf veroorzaak van de hak op de tak springen, snel af geleid zijn dmv mindmapping wat kunnen structureren. Na een aarzelende start zie ik de voordelen van mindmapping. Er voor mij nog veel te leren Via het opzetten van een mindmap merk ik dat je heel makkelijk alles wat in je hoofd zit via tekeningen en notities, kan verwoorden.
Carlo Beekmans

Aanvulling op mijn kennis
Zelf werk ik heel veel met mindmappen en met iMindMap in het bijzonder. Ik vond deze toolbox een aanvulling op mijn kennis. Vooral de manier waarop sprak mij aan. Voordelen van de Mindmapping toolbox zijn voor mij:
– leren op je eigen tijd en tempo
multi mediaal
– uitdaging om ermee aan de slag te gaan
– uitstekende bestelprocedure
drs. Robert Pastoor (onderwijspsycholoog)

Met 100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

100% niet goed geld terug garantie

Wij bieden je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons binnen 14 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Wij hebben graag alleen tevreden deelnemers!

Je loop geen enkel risico en kunt de cursus 10 dagen gratis uitproberen.

Nu Tijdelijk Speciale Bonussen Voor Snelle Beslissers!

Naast de online Mindmapping toolbox, waarbij je stap voor stap begeleiding krijgt om met mindmapping aan de slag te gaan, krijg je maar liefst drie extra bonussen cadeau:

 • BONUS 1 – E-book mindmapping t.w.v. €39,95
  Je ontvangt alle informatie van de cursus in een mooi e-book t.w.v. €39,95 als naslagwerk.
  Alle informatie uit de cursus kun je terug vinden in het “mindmapping” e-book. Dat is handig als je eens iets wilt opzoeken. Heel handig om te hebben dus!
 • BONUS 2– Opname vraag en antwoord webinar t.w.v. €77,00

Jouw investering is NU tijdelijk € 67,-

Wacht niet langer, en geef jezelf deze cursus cadeau!

Ja, ik neem vandaag een eerste stap om mindmapping onder de knie te krijgen en schrijf me in voor de “Mindmapping toolbox”. Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg onmiddellijk toegang tot bewezen technieken die getoetst zijn in de praktijk!

Je ontvangt direct toegang tot het membersgedeelte, zodat je aan de slag kunt. Blijf na betaling op de pagina. Je kan dan zelf een wachtwoord en inlognaam aanmaken. Je bestelt met betaalplicht.

Jij doet toch ook mee!

Bestel de online cursus Mindmappen van Janneke Stielstra

Ik wens je heel veel succes en plezier!

Groetjes Janneke

PS1: Ik zou willen dat ik al op de middelbare school had leren mindmappen. Elke dag dat je langer wacht ontneem je je zelf de kans om slimmer te leren en te werken.

PS 2: Je loopt geen enkel risico. Als het programma niet is wat je zoekt kun je binnen 14 dagen gebruik maken onze 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.

P3: Dit is de eerste keer dat ik hier zoveel kennis over deel. Gebruik dit aanbod, want ik leer je stap voor stap hoe je er zelf succesvol mee wordt.