56 tante Koos: Wijze levenslessen
26 februari 2017 
2 min. leestijd

56 tante Koos: Wijze levenslessen

Tante Koos ook wel mevrouw Koos Smulders – van Hunsel is mijn oud tante. de zus van mijn oma. Dit is een heel bijzonder persoonlijk interview.

Zij is de meest moderne vrouw op leeftijd die ik heb gekend. Een mooi, warm en ondernemend mens. Ze runde samen met haar man een succesvol bedrijf. Dit interview is net voor haar dood opgenomen. Ze werd 84 jaar. Een ode aan tante Koos. In deze Power Talk praten we over wijze lessen van een wijze vrouw.

Wie is tante Koos?

Tante Koos was een soort oma voor mij. Ze is de meest moderne vrouw op leeftijd die ik ken. Ze stapte een paar jaar geleden over van de windows naar de mac. Tijdens haar leven runde ze samen met haar man een succesvol bedrijf.

Ze werd geboren op 1 november 1931 op een boerderij in Maarheeze. Haar man ontmoette ze bij haar thuis. Ze hadden 8 jaar verkering en trouwden in 1958. In 1970-1971 was ze prinses Carnaval in Bloasdonk (Leende). Dit was voor haar een geweldig jaar waar ze heel veel vrienden en kennissen aan over heeft gehouden. Toon Smulders haar man was 25 jaar zaakvoerder van de Boerenbond in Leende. In 1972 namen ze de winkel over en runnen ze samen heel een goed lopend eigen bedrijf.

Op 22 maart 2016 is ze overleden. Ze werd 84 jaar.

Klik hier om de shownotes te ontvangen

Wijze lessen van een wijze vrouw

tante Koos

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Welke vier wijze relatie tips houden je huwelijk goed?
  • Hoe zorg je voor een goed lopende winkel?
  • Waar is tante Koos dankbaar voor?
  • Welke vijf levenslessen kan je leren van tante Koos?


Lessen van een moderne vrouw van in de 80 die overstapte van windows naar mac

Koos Smulders

56 Power Talks: tante Koos

Wat heb je gemist?

In aflevering 55 was Judith Webber te gast.

Judith Webber is eigenaar van PureHuman en ziet het als haar missie om de wereld puurder te maken. In deze Power Talk praten we over intuïtie, zelfzorg 3.0, hoogsensitiviteit en een revolutie in persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende Power Talk spreek ik met Ilco van der Linde. Hij is initiatiefnemer van Masterpeace, dance4life en bevrijdingspopfestivals. Andere interviewers beschreven hem als de hippie 2.0. Hij wordt ook wel de doener des vaderlands genoemd.

In deze podacst hebben we het over de beste scheppende energie, hoe wordt je een Nelson en wat zijn de belangrijkste ondernemerslessen.

Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist.

Instructies voor:       Iphone     Android      Windows

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over tante Koos interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen