Snellezen en Mindmapping populairste bedrijfsworkshop
11 mei 2011 
in Leren
0 min. leestijd

Snellezen en Mindmapping populairste bedrijfsworkshop

Snellezen en Mindmapping zijn in 2010 de meest gevolgde bedrijfsworkshop in het Nederlandse bedrijfsleven. Dat blijkt uit onderzoek door opleidingsintermediair Fources onder ruim 60.000 aanmeldingen.
De workshop Excel blijkt niet meer favoriet. In 2009 gooide de workshop Excel nog hoge ogen onder werknemers, terwijl deze workshop in 2010 wegzakte naar een vierde plek.

“Lager opgeleiden hebben meer behoefte aan contact. Zij leren vaak meer van medestudenten dan hoger opgeleiden. Hoger opgeleiden vervelen zich vaak bij klassikale opleidingen, waardoor ze meer baat hebben bij zelfstudie. Zij leren 75 procent meer zelfstandig en sneller, dan zij in dezelfde tijd klassikaal zouden doen”, aldus Smits.

Speciaal voor deze groep is de mindmapping toolbox ontwikkeld Dit is een compleet online video trainingsprogramma om mindmapping helemaal onder de knie te krijgen.  Grijp nu je kans om de mindmapping toolbox in handen te krijgen.

Voor meer informatie>>>

Als je dit artikel over mindmappen en snellezen waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere ondernemers. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen