NU! Pak het moment het is alles wat je hebt
20 september 2016 
2 min. leestijd

NU! Pak het moment het is alles wat je hebt

NU! Pak het moment dat is alles wat je hebt is het nieuwe boek van Erik Bertrand Larssen. Innerlijke kracht kan je trainen en hoe slaag je erin echt aanwezig te zijn?

Hij kijkt een beetje eng deze Erik. Hij is de nummer 1 mental coach van Noorwegen. Op zijn 10de werd hij gepest. Een keer werd hij door 7 jongens in elkaar geslagen. Toen besloot hij de sterkste man ter wereld te worden.

NU! Pak het moment het is alles wat je hebt

NU! is het derde boek van Erik Bertrand Larssen. Het vormt een trilogie met Helweek en Genadeloos, boeken die helpen om goed te presteren, het beste uit jezelf te halen.

Sommige mensen nemen een vliegende start met zijn boeken. Erik geeft zelf in zijn boek aan dat hij gelooft in kleine stapjes om zo langdurige verandering te veroorzaken.

Genadeloos

In genadeloos worden middelen aangereikt om uit een rivier te klimmen en om verschillende juiste stappen te zetten op weg naar de toppen die je wilt bereiken. De eerste voorwaarde is dat je een kaart hebt. Je bepaalt een doel, en dat doel is dan de kaart waarop j je oriënteert.

genadeloos-helweek

Helweek

De helweek geeft je een aantal hulpmiddelen. Een helweek creëert momentum.

In zijn eerste twee boeken wil Erik  je helpen om je beter te voelen en om beter te presteren.

Larssen-trilogie

NU!

Nu! geeft je een beter beeld van zijn complete visie op mentale training. Dit boek gaat meer over je beter voelen dan beter presteren. Zijn derde boek krijg je methodes aangereikt die je kunt gebruiken in je zoektocht naar het goede gevoel.

NU! steunt je bij het reflecteren op je innerlijke zelf. Hoe vind je in de waan van alledag, de overvloed aan activiteiten, de haast en de stress nog innerlijke rust? Hoe voorkom je dat je door anderen of je omgeving wordt gestuurd? Hoe houd je controle over je eigen leven?

Je hebt macht over je geest – niet over de gebeurtenissen buiten je. Besef dit en je zult je kracht vinden. Marcus Aurelus

Acht manieren om je innerlijke kracht te vergroten

Innerlijke kracht kun je trainen, verbeteren. En het mooie is: dat is niet eens zo moeilijk. Een kleine koersverandering kan je een boost geven, ze stuurt je leven in de richting van een doel dat beter voor je is. Veel beter!

geloof

  1. Geloof in je eigen kunnen
  2. Weet wat het belangrijkste is in je leven (je waarden)
  3. Ben je bewust dat je altijd een keuze hebt
  4. Wees niet bang om fouten te maken (durf)
  5. Focus op mogelijkheden
  6. Doe 1 ding
  7. Geef
  8. Bekijk je leven in perspectief

waarden

Wie is Erik Bertrand Larssen?

Erik Bertrand Larssen is de nummer één mental trainer van Noorwegen. Erik Bertrand Larssen helpt topmensen uit het bedrijfsleven, de beste sporters en doodgewone mensen hun doelstellingen te verwezenlijken, zowel in het dagelijks leven als op de momenten dat het er werkelijk op aankomt. Vind je innerlijke kracht met de meest gedreven mental trainer van Noorwegen.

Als je dit artikel over NU! waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere ondernemers. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Reactie plaatsen