Genadeloos

Genadeloos, haal het beste uit jezelf met mentale training. Het nieuwe boek van Erik Bertrand Larssen, het is de ultieme voorbereiding op de helweek.

Je kunt veel meer dan je denkt! Het geen kwestie van kunnen, maar van willen. Maar je moet eerst weten wat je wilt.

Genadeloos

Genadeloos laat Erik Bertrand Larssen zien hoe je bepaalt waar je voor staat, een doel vindt, naar dat doel toe werkt  en gedrag veranderd om de beste versie van jezelf te worden.

Genadeloos vormt een tweeluik met het boek de helweek.

De helweek is een week waar je op maandag om 5 uur opstaat. Duurt tot zondagavond 22:00u. Je staat elke dag om 5 uur op. Zeven dagen die je leven veranderen.

genadeloos-helweek

Genadeloos is de perfecte voorbereiding voor de helweek.

In de onderstaande video vertelt Bertrands zelf over zijn nieuwe boek Genadeloos.

Wie is Erik Bertrand Larssen?

Erik Bertrand Larssen is de nummer één mental trainer van Noorwegen. Hij heeft verschillende boeken geschreven waaronder de Helweek en zijn net uitgebrachte boek NU!.

Als je dit artikel over genadeloos waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere ondernemers. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

 

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen