Ik ben oke jij bent een sukkel
18 mei 2011 
1 min. leestijd

Ik ben oke jij bent een sukkel

Ik ben OKE jij bent een sukkel. Betweterige schoonzus, bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn. En dat zal altijd zo blijven. Is dat erg? Nee. Denk het om. Ze zijn je goudmijn.

Ik ben oke jij bent een sukkel

Na de bestseller Ja-maar wat als alles lukt?, Huh?! en Omdenken is Berthold Gunster terug met een boek over een onderwerp wat iedereen zal aanspreken: relaties. We hebben er elke dag mee te maken. Ze kunnen een bron zijn van stress en verdriet. Maar goede relaties zijn ook datgene wat ons vrolijk en gelukkig maakt. In “Ik ben oke jij bent een sukkel” past Berthold Gunster de theorie van het omdenken toe op relaties, zowel in zakelijke als privésituaties. Het doel is om een voor beide partijen waardevolle relaties te creëren. Al kan het in sommige gevallen betekenen dat de relatie beter kan worden beëindigd.

Berthold over: “Ik ben oke jij bent een sukkel”

Hieronder vertelt Berthold Gunster zelf over zijn boek op een zeer vermakelijke manier. Daarnaast vertel Gunster over spiegelneuronen en introduceert het nieuwe woord omspiegelen.

Zijn de situaties herkenbaar. Als je dit artikel waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Hieronder kan je jouw reactie achter laten.

Veel succes met omdenken!

Lees ook mijn blog: Wat kan je leren van Berthold Gunster?

Als je dit artikel waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Vind je dit interessant? Lees ook mijn gratis e-book >>>

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen