Heb jij last van het manjana syndroom?
11 oktober 2012 
0 min. leestijd

Heb jij last van het manjana syndroom?

Een paar jaar geleden was ik in Cuba. Na alle reacties op mijn vraag wat is jouw nummer één frustratie en uitdaging op het gebied van time management en productiviteit moest ik hier weer aan denken. Iedereen bedankt voor de reacties!!

Heb jij last van het manjana syndroom?

Wil je het artikel ook nog lezen over jouw nummer één frustratie en uitdaging over time management. Klik dan hier>>>

Als je dit artikel waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Heb je mijn gratis e-book al gelezen? Klik hier om deze te downloaden>>>

 

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen