Fouten maken mag?...
01 juni 2014 
in Succes
1 min. leestijd

Fouten maken mag?...

Vorige week zette ik vol trots Mijn Online Toolbox op het internet. In een week tijd downloaden maar liefs 250 vrouwen Mijn Online Toolbox.

Toch was er ergens een kink in de kabel.

Oh oh in deze blog deel ik mijn blunder. Daarnaast laat ik twee inspirerende video zien. De ene gaat over gewoon doen, actie ondernemen.

De andere video gaat over fouten maken.

Fouten maken

Soms dan baal je van jezelf. Maak je een mega blunder. Wat is er gebeurd? Vorige week lanceerde ik vol trots Mijn Online Toolbox. Waw gaaf dat zo veel vrouwen de toolbox direct downloaden. Tot zo ver mijn succes story. Mmm maar dan mijn blunder ;-(

Ik had alles klaar gezet dat jij Mijn Online Toolbox kon downloaden. Mail eruit. Het document op Amazon s3 gezet.

Dit is een manier waarop je een document kunt neerzetten zodat mensen het vanaf daar kunnen downloaden. En daar ging het mis.

Ik had een bestand dat heette: mijn-online-toolbox.pdf en mijn-online-toolbox-def.pfd

Natuurlijk had ik de laatste moeten gebruiken ;-(. Maar nee hoor, ik zette de klad versie online… Bommetje vol met spelfouten. TIP, inmiddels staat de juiste versie online. Heb je het bestand reeds gedownload dan kan je naar de downloadpagina gaan en anders kan je deze waardevolle toolbox nu downloaden.

Ik kon wel door de grond zakken… Maar goed ik krabbel weer overeind en heb twee motiverende video’s gevonden voor jou.

Beroemde mislukkingen

Video over bekende personen die in eerste instantie bot vingen. Zij bleven aandringen en volhouden. Laat je niet te snel afschrikken als er iets niet lukt.

Als je nooit fouten maakt dan hebt je nooit geleefd. Pff daar hou ik mij maar aan vast ;-).

Mooie quote die ik tegen kwam:

Falen is succes als we er van leren. Ik waardeer het zeer als je deze tweet:


Falen is succes als we er van leren

Doen is de beste manier van denken

Een andere motiverende video die ik graag met je wil delen is een pleidooi voor het “doen”. Je bent op je creatiefst wanneer je 5 jaar bent en als je 8 bent is die creativiteit gehalveerd. Tegen je 44e beland je in een staat van terminale serieusheid. Structuur bepaalt je leven en de werkelijkheid hobbelt er achteraan.

Je kan dus beter actie ondernemen, een keer op je bek gaan, dan niets doen.


Ik ben benieuwd naar jouw grootste blunder. Tof als je deze wilt delen. Laat hieronder jouw reactie achter.

Ik waardeer het zeer als je deze video’s met andere vrouwelijke ondernemers wilt delen. Dan kunnen zij ook leren van beroemde mislukkingen en zich laten inspireren door de video over doen.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Juliette
Door

Juliette

op 02 Jun 2014

Ik vond het al bijzonder zorgwekkend dat een product met zoveel typfouten online stond..... Goed dat je er eerlijk over bent, want ik was eigenlijk hierdoor al afgehaakt.

Reactie plaatsen