Mijn Online Toolbox

In Mijn Online Toolbox ontdek je:

  • Hoe je simpel je social media bijhoudt
  • Slimme tools om uit te besteden
  • Hoe je jouw online product afschermt
  • Alle benodigdheden om te starten met video
  • Hoe je al je aantekeningen op 1 plek houdt
  • Acht tools om persoonlijk te groeien
  • Hoe jouw klant zelf afspraken kan maken

Direct toegang

Mijn ondernemers verhaal begint in november 2010. Ik volgde een training bij Anne Raaymakers over Bloggen, Linkedin en Twitter. Dit opende mijn ogen dat je helemaal niet super technisch hoeft te zijn om een blog te beginnen. Een paar weken later startte ik mijn eigen blog de Academie voor Leren en Ontwikkelen.

In het begin was ik zielsgelukkig als ik 30 bezoekers per dag had. Zei ik per dag? Per week. Langzaam zag ik mijn bezoekers aantal stijgen. In vier jaar tijd hebben meer dan 200.000 mensen de Academie voor Leren en Ontwikkelen bezocht en ontwikkelde ik vier online producten. Ik maakte meer dan 200 video's. Meer dan 14.000 mensen downloaden mijn gratis e-book Brein essentials.

Ik verdiepte mij in (internet)marketing en vernieuwend ondernemen. Ik heb allerlei (online) cursussen gevolgd, niet alleen in Nederland maar ook in Amerika. Ik ging webinars geven en leerde ongelofelijk veel over online ondernemen.

Graag deel ik mijn tools zodat jij een boost kunt geven aan jouw bedrijf en leven.


Academie voor Online Succes

Mijn kennis van al dit moois wil ik dol graag delen. Ik heb een inmiddels een eigen podcast waar ik succesvolle ondernemers interview. Daarnaast heb ik de Academie voor Online Succes.

De Academie voor Online Succes is een alles in 1 pakket om een business te bouwen die past bij jouw lifestyle door gebruik te maken van de juiste mindset, tools en technieken van succesvolle online ondernemers.

Dit e-book onthult de tools waar ik mijn bedrijf succesvol mee run.

Anja Lefeber - Vit4Life

Verleden jaar had ik nét besloten online trainingen te gaan maken, toen ik via-via een e-mail van Janneke binnen kreeg. Janneke is authentiek, spontaan en heeft kennis van zaken.

Voor de start van de training had ik een verouderde website, geen echte doelgroep, geen lijst, en deed ik alleen mondelinge coaching gesprekken.

Nu heb ik een nieuwe website, een duidelijke doelgroep, ben gestart met de lijst en heb een e-book. Ik ben een behoorlijk eind op weg met mijn online training Less Stress 4 Success.

Imke van Kuppeveld - Wereldsleven

Ik wil mijn kennis met zoveel mogelijk mensen wil delen en me qua werk niet meer wil beperken tot uurtje/factuurtje.

Janneke brengt me stap voor stap tot het maken van een online product. Ik sta te popelen om mijn product te gaan lanceren!

Ik ben overtuigd!

Direct toegang