De enige carrièregids die je ooit nodig zult hebben
31 januari 2011 
in Succes
1 min. leestijd

De enige carrièregids die je ooit nodig zult hebben

‘De avonturen van Johnny Bunko’ is de eerste managementstrip in de Japanse mangastijl. Het staat vol intelligente adviezen die jouw leven zullen veranderen, en het is dan ook de enige carrièregids die je ooit nodig zult hebben.

Bekijk hieronder de boektrailer van ‘De avonturen van Johnny Bunko’: eerste businessboek in stripvorm. In dit boek stelt de auteur je voor aan Johnny Bunko.

Waarschijnlijk lijkt hij heel veel op jou. Hij heeft altijd precies gedaan wat iedereen – zijn ouders, leraren en adviseurs – hem heeft verteld. Maar nu, vastgelopen in een baan zonder vooruitzichten, begint hij te vermoeden dat alles wat hij dacht te hebben geleerd klinkklare onzin is.

 

Op een bizarre avond ontmoet Johnny Diana, de meest onwaarschijnlijke carrièreadviseur die hij ooit heeft gezien. Niet alleen is ze bloedmooi, ze is ook nog begenadigd met magische krachten en onthult hem de zes essentiële lessen waarmee hij zich in het werk staande kan houden.

Deze zes zijn:avonturen van Johnny Bunko
1) er is geen plan

2) denk in sterkten, niet zwakten

3) het gaat niet om jou

4) doorzettingsvermogen wint van talent

5) maak excellente fouten

6) laat een indruk achter.

In het onderstaande filmpje geeft Daniel Pink aan hoe hij tot de zes carrière adviezen is gekomen.

Zes adviezen carrière

Meer lezen over Daniel Pink:

Een compleet nieuw brein

Drive, de verrassende waarheid over wat ons motiveert

Als je dit artikel over de avonturen van Johnny Bunko waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Vind je dit interessant? Lees dan ook mijn gratis e-book Brein essentials >>>

Wil jij het boek? De avonturen van Johnny Bunko is nog te bestellen, klik hier

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Carla
Door

Carla

op 03 Oct 2015

Hoi Janneke, Klinkt leuk en zou hem graag lezen en cadeau doen aan mensen die hem ook kunnen gebruiken. Weet jij waar hij in het nederlands nog te koop is? Groet Carla

Janneke
Door

Janneke

op 08 Oct 2015

Heb een link in artikel geplaatst. Veel plezier

Reactie plaatsen