Zeven tips om jouw talenten te ontwikkelen
08 mei 2016 
1 min. leestijd

Zeven tips om jouw talenten te ontwikkelen

Ontwikkel je talenten is het nieuwe  boek van Daniel Coyle. Al bijna heel mijn leven houd ik mij bezig met de vraag: Hoe kan ik het beste uit mezelf halen?

Op basis van wetenschappelijk onderzoek en inzichten van de meest succesvolle coaches en leraren ter wereld ontwikkelde Daniel Coyle 52 tips om je vaardigheden (nog meer) te verbeteren.

Ontwikkel je talenten: 52 tips om het beste uit jezelf te halen

Dit boek bevat 52 simpele, toegankelijke tips om je vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Daniel Coyle, de grootste expert op dit gebied, deed jarenlang onderzoek naar de voornaamste broedplaatsen voor talent, en sprak wereldwijd met de meest succesvolle coaches en leraren.

Zeven tips om jouw talenten te ontwikkelen

Ik heb zeven tips uit dit boek voor je gehaald die jij als ondernemer direct kunt gaan toepassen.

Met bepaalde dingen kan je geen rekening houden. Ik word tijdens de opname bestookt door muggen en andere beestjes ;-).

Wie is Daniel Coyle?

Daniel Coyle is dé expert op het gebied van talentontwikkeling. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en inzichten van de meest succesvolle coaches en leraren ter wereld ontwikkelde hij 52 tips om je vaardigheden (nog meer) te verbeteren. Een tijd terug gaf hij hij een presentatie over talent bij TEDx.

Ik ben benieuwd wat is jouw nummer 1 tip als het gaat om jouw talent te ontwikkelen.

Belangrijk: Laat hieronder jouw reactie en eventuele aanvullingen achter.

Als je dit artikel over talent interessant vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s en andere ondernemers – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Henk
Door

Henk

op 09 May 2016

De vraag is: ontwikkel ik talenten of vaardigheden?

Reactie plaatsen