Webinar reeks productiviteit - gratis
10 oktober 2013 
1 min. leestijd

Webinar reeks productiviteit - gratis

Tijd is het meest waardevolle wat je bezit. Tijd komt nooit meer terug. We krijgen steeds meer informatie over ons heen. Heb jij de hele dag hard gewerkt en toch het gevoel dat je maar weinig hebt kunnen doen. Hoe kan je meer doen in minder tijd?

Vijf webinars productiviteit

De komende weken verzorg ik geheel gratis een vijftal webinars over productiviteit. Enige voorwaarde is dat dit artikel eerst 100 gedeeld moet zijn en wil ik van je weten wat de punten zijn waar jij het meeste mee geholpen bent.

Herken jij de volgende zaken?

  • Is jouw werk nooit af?
  • Ben je druk, druk, druk, maar kom je niet toe aan de dingen die je graag wilt doen
  • Schuif jij je grote en complexe zaken steeds vooruit?
  • Heb jij een focus als een garnaal?
  • Heb je het gevoel achter de feiten aan te lopen?
  • Worstel je met prioriteiten stellen?
  • Heb je chronisch tijdgebrek en stress?
  • Lost harder werken jouw problemen niet op?
  • Wil je een goede balans vinden tussen werk en privéleven?

Hoe ga ik te werk?

Beantwoord de vraag waar jij het meest mee geholpen zou zijn en deel dit artikel met één van de social media knoppen hieronder. Graag hoor ik van jou wat voor jou echt een verschil zou maken als het gaat om weer meer rust te ervaren, productiever te worden en tijd over te houden voor zaken die echt belangrijk zijn.

Wat zou jij willen leren op het gebied van productiviteit waar jij echt mee geholpen bent. Ik maak een selectie uit de verschillende onderwerpen. Deze webinars kan je geheel gratis bijwonen.

Wat is een webinar?

Een webinar is vergelijkbaar met een seminar met dat verschil dat je het nu thuis via je computer volgt. Een internet verbinding is het enige wat je nodig hebt. Ik stuur jou een link naar het webinar. Daar kun je mij horen en de presentatie die ik met je deel zien.

Dus als jij wilt dat de webinar reeks er komt deel dit artikel, dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Laat hieronder jouw reactie achter wat jou echt zou helpen als het gaat om productiviteit.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Masja Leijdens
Door

Masja Leijdens

op 10 Oct 2013

Hoe ik om ga met afleidingen en mijn tijd zo verdeel dat ik productiever ben

Marja
Door

Marja

op 10 Oct 2013

Hoe hou ik mijn concentratie bij hetgeen waar ik mee bezig ben en hoe plan ik mijn werkzaamheden zo slim mogelijk.

Floor Verhoeckx
Door

Floor Verhoeckx

op 10 Oct 2013

Hoe ik gemotiveerd blijf op de langere termijn.

Ellen
Door

Ellen

op 10 Oct 2013

We hebben elkaar al weer lange tijd niet 'gecontact', maar niet minder geinteresseerd gebleven. Wil graag gebruik maken van je gratis webinar productiviteit. Gewoon vanwege een gezonde nieuwsgierigheid, leer ik altijd weer van ;-) hoor graag wanneer deze start.

margo
Door

margo

op 10 Oct 2013

Concentratie en focus houden, en de gemaakte planning echt in actie brengen!

Evelien Tuinman
Door

Evelien Tuinman

op 10 Oct 2013

Hoe zorg ik ervoor dat ik complexe zaken niet voor mij uit schuif en hoe plan ik op een goede manier?

Vivianne
Door

Vivianne

op 10 Oct 2013

Hoe voorkom ik dat ik omkom in een volle inbox en een ellenlange takenlijst?

Coen
Door

Coen

op 10 Oct 2013

Lijkt me een goed idee. Ik verzuip meestal in details, wat vreselijk veel tijd kost. Hierdoor vergeet ik mijn eigenlijke doel.GroetjescCoen.

Marleen Rezaie-Delbeek
Door

Marleen Rezaie-Delbeek

op 11 Oct 2013

Hoe selecteer ik tussen het grote aanbod activiteiten die niet alleen leuk maar ook nuttig zijn voor mij/mijn bedrijf.

dorine
Door

dorine

op 13 Oct 2013

wie wil dat niet, meer produktiviteit!! en dan inderdaad in kortere tijd effectiever werken en daardoor tijd overhouden voor leuke dingen, ik hou me aanbevolen voor de webinars

Carlo Beekmans
Door

Carlo Beekmans

op 15 Oct 2013

graag alle tips om de productieviteit te verhogen is mee genomen en zeer welkom

Evelien
Door

Evelien

op 15 Oct 2013

Productiviteit in de huishouding zou ik graag bijleren.

jantien
Door

jantien

op 15 Oct 2013

Hoe houd ik de hoofdlijnen vast in de veelvoud van details

Nick
Door

Nick

op 15 Oct 2013

Ik ben nieuwsgierig om de e-mail overload vaak, structureel de baas te kunnen.

Annet
Door

Annet

op 16 Oct 2013

Ik heb me voorgenomen: ik doe elke dag minstens een saai ding en een moeilijk ding van mijn lijstje openstaande punten. En soms lukt zelfs dat niet, omdat ik me af laat leiden door wat er toevallig voorbij komt en me daar door laat meeslepen....

Marga
Door

Marga

op 16 Oct 2013

Hoe kan ik mijn overvolle agenda slim indelen zodat ik niet steed tijd te kort kom

Leida
Door

Leida

op 16 Oct 2013

Ik begin altijd wel met de belangrijkste dingen, maar raak in paniek als er andere dingen bijkomen. Als ik denk dat ik tijd tekort kom dreig ik dicht te slaan, het tegenovergestelde van productief! Het kost heel veel energie om rustig te blijven en te focussen. Soms focus ik zo hard dat ik alles om me heen vergeet en a-sociaal word, geen collega's meer zie of hoor, buiten de groep sta.

Liesbeth van der Zee
Door

Liesbeth van der Zee

op 16 Oct 2013

Ik zou graag mee willen doen met de webinar en heb twee punten: - hoe voorkom ik dat ik no time afgeleid ben van datgene wat ik eigenlijk ging doen - hoe kan ik social media voor me laten werken i.p.v. tegen me (het bijhouden van mijn website, linkedin en facebook is voor mij niet te doen en het is extra frustrerend om te zien hoe anderen daar op een leuke manier ontzettend handig gebruik van maken)

Ingrid
Door

Ingrid

op 16 Oct 2013

Eerder genoemd is leren hoe je de afleidingen kan weerstaan om je te blijven focussen op hetgeen je bezig bent of echt hebt te doen. Dat zou ik ook fijn vinden om te leren.

Alex
Door

Alex

op 18 Oct 2013

" do what you have to do, so you can do what you wanna do" ( Denzel Washington) Een van mijn levensmotto's. Een simpel klinkende en bijzonder mooie motto, waar ik me aan probeer te houden. Maar het lukt me niet altijd. Ben eerder geneigd om de volgorde van de motto om te draaien. Namelijk eerst " do what i wanna do" en als ik uiteindelijk het belang van iets inziet of ermee word geconfronteerd, dan pas ik de eerste regel "do what i have to do" toe, door in actie te komen.

savitri
Door

savitri

op 21 Oct 2013

Wanneer worden de webinars gegeven?

Marion
Door

Marion

op 21 Oct 2013

Hoe hoofdlijnen vasthouden zonder te verzanden in allerdaagse details en onder invloed van velerlei storingsfactoren

Eric Belt
Door

Eric Belt

op 24 Oct 2013

Een leuk en informatief webinar. Ook praktisch is de terugkoppeling hoe Janneke zelf invulling geeft aan de vragen die je jezelf kunt stellen om je doelen te bereiken.

Elise Lagarde
Door

Elise Lagarde

op 24 Oct 2013

Vandaag mijn eerste webinar gevolgd. Wat een leuke en effectieve manier om in korte tijd weer opnieuw geïnspireerd te raken. Ik kijk uit naar deel 2 van dit webinar. Helder en duidelijk verhaal met voldoende info om mee aan de slag te gaan.

Jolanda
Door

Jolanda

op 24 Oct 2013

De presentatie over productiviteit was heel interessant. Echter zijn er dagelijks tal van storingsfactoren waardoor je steeds wordt onderbroken om iets helemaal af te maken. Veel liefs vanuit Suriname.

Reactie plaatsen