Webinar meer energie
04 november 2013 
1 min. leestijd

Webinar meer energie

Moet je jezelf ‘s-morgens uit bed slepen. Voel je je moe? Plof je s’-avonds uitgeblust op de bank? Kan je wel wat extra energie gebruiken?

Heb je allerlei plannen maar heb je geen idee waar je de energie vandaan zou moeten halen? Manage je energie, niet je tijd. Meld je aan voor het webinar meer energie

Wat ga je leren?

In dit webinar leer je:
– Waarom het zo belangrijk is je energie te managen en niet je tijd?
– Waar je energie blijft?
– Hoe je je batterij weer kunt opladen?
– Welke voedingsmiddelen je beter wel of niet kun eten?

Wat levert dit webinar je op?

Je voelt je weer heerlijk in je vel.  Je hebt de touwtjes in handen om je energieker dan ooit te voelen. Je bent fit.

Persoonlijke inzichten

De afgelopen jaren ben ik heel veel te weten gekomen over voeding, slaap, beweging en de impact op jouw brein en jouw energieniveau.

Mijn persoonlijke inzichten en verhalen vertel ik je aanstaande donderdag in een gratis webinar:

Klik om je plaats te reserveren voor dit LIVE webinar a.s. donderdag om 12 uur.

De vorige webinars in de meester in productiviteit reeks waren een groot succes. Wacht niet te lang met aanmelden, want voor je het weet is het webinar uitverkocht en mis je deze kans.

Alleen als je op tijd reserveert, krijg je een bevestigingsmail met inloggegevens. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Gezien de software is het aantal plaatsen beperkt.

Reacties van vorige deelnemers

  • Wat een gestructureerde heldere webinars vol met hele concrete handvatten!
  • Mijn eerste webinar, leuk om mee te mogen doen. Duidelijk en heldere uitleg. Leerzaam en zeker ook in de praktijk te gebruiken. Hoop er nog veel te mogen volgen en mezelf te blijven ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Klik om je plaats te reserveren voor dit LIVE webinar a.s. donderdag om 12 uur.
Dit webinar is LIVE gratis te volgen. Je zit nergens aan vast. Enige tegenprestatie die ik vraag is dit webinar te promoten bij je vrienden, familie of collega’s. En top als je na afloop een reactie wilt achterlaten hoe je het vond.

Wat is een webinar?

Een webinar is vergelijkbaar met een seminar met dat verschil dat je het nu thuis via je computer volgt. Een internet verbinding is het enige wat je nodig hebt. Ik stuur jou een link naar het webinar. Daar kun je mij horen en de presentatie die ik met je deel zien.

Als je dit artikel over het webinar meer energie waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Ik kijk er naar uit om je donderdag tijdens het webinar te verwelkomen.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen