Wat zijn jouw goede voornemens?
09 januari 2013 
0 min. leestijd

Wat zijn jouw goede voornemens?

We zitten al weer negen dagen in 2013. Wat voor goede voornemens heb jij gemaakt?

Inspiratie opdoen bekijk de video.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Mijn goede voornemens voor 2013

– Ik ga vroeger naar bed

– Ik ga minimaal twee video’s per week op deze website zetten

Heb jij je doelen al opgeschreven? Ik zou het leuk vinden als je ze met mij zou willen delen.

Lees ook het artikel waarom de meeste mensen hun goede voornemens niet halen>>>

Als je dit artikel over goede voornemens waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Hieronder kan je jouw reactie achter laten.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Marco
Door

Marco

op 09 Jan 2013

1 - eerder naar bed (maar nu ben ik dus al te laat)...! 2 - stoppen met social media (kost veel tijd in verhouding tot wat het oplevert met zogenaamde vrienden)en meer tijd (fysiek) doorbrengen met gezin en de echte vrienden. 3 - Meer lezen om mijn kennis en competenties te verbreden.

Reactie plaatsen