Waarom de woorden die je tegen jezelf zegt uitmaken
09 mei 2011 
0 min. leestijd

Waarom de woorden die je tegen jezelf zegt uitmaken

Phil Parker is een therapeut en innovator op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zijn basisprincipe is dat mensen genieën met verbazingwekkende vaardigheden, kwaliteiten en talenten zijn. Hij wil zoveel mogelijk mensen helpen om dat over zichzelf te vinden.

Phil Parker bij Do Lectures

Bij Do lectures vertelt hij waarom de woorden die je tegen jezelf zegt enorm uitmaken.

Belangrijk: Ik ben benieuwd welke woorden zeg jij tegen jezelf? Laat hieronder jouw reactie en eventuele aanvullingen achter.

Als je dit artikel over Phil Parker interessant vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Astrid
Door

Astrid

op 21 Dec 2015

Ook toevallig. Ik ben ook reuze nieuwsgierig om alles over de hersenen te lezen en bestuderen. Daarnaast heb ik een grote belangstelling voor genetica, psychiatrie, psychologie, kwantummechanica en nieuwe medische ontdekkingen en uitvindingen. Dus we lijken wel een beetje op elkaar. Maar hoe kan ik e.e.a. omzetten in een bedrijf naast mijn strijkservice?

Janneke
Door

Janneke

op 21 Dec 2015

Begin eens door te kijken naar het egelprincipe. Wat vind je echt heel erg leuk om te doen, wat kan je heel erg goed en waar kan je ook geld mee verdienen. Als je drie hebt dan heb je een sweetspot.

Reactie plaatsen