54 Todd Herman: Mindset in de praktijk
06 februari 2017 
in Podcast
6 min. leestijd

54 Todd Herman: Mindset in de praktijk

Todd Herman is zeer gepassioneerd, gefocust en gedreven. Hij begon zijn carrière in het begeleiden van topsporters en Olympische spelers.

Hij is expert in high performance coaching. Naast top sporters helpt hij nu ook ondernemers met hun performance zodat jouw inkomen, jouw impact en onafhankelijkheid groeit.

Wat kan je leren van deze top coach op het gebied van high performance. In deze Power Talk praten we over mindset in de praktijk, de power of scripting en Todd zijn ochtendritueel.

Wie is Todd Herman?

Todd was erg goed in sport. Bij volleybal werd hij een keer uit zijn team gezet vanwege een gevecht. Zijn toenmalige coach gaf aan dat hij niet te coachen was, zijn gedrag was niet goed. Zijn coach gaf hem een boek over leiderschap. Dit was voor Todd de omslag, hij begon alles te leren over mindset en het mentale vlak.

De start van Todd zijn carrière is atleten te helpen. Todd helpt hen om betere prestaties te behalen, meer consistent en door eenvoudig mentale strategieën zenuwen onder controle te krijgen. Hij is uitzonderlijk goed in high performance coaching.

Hij heeft zijn dienstverlening verbreed en richt zich nu ook op ondernemers om hen te helpen hun prestaties te verbeteren. Hiervoor heeft hij een programma ontwikkelt de 90 Day Year.

Klik hier om de shownotes te ontvangen

Leer als ondernemer van de coach van top atleten.Maak kennis met Todd Herman

todd-herman

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Wat betekent succes voor Todd Herman?
  • Hoe breng je mindset in praktijk?
  • Hoe ziet Todd Herman zijn ochtend ritueel eruit?
  • Welke 3 vragen dien je elke avond te stellen?


Interview met Todd Herman over high performance, en de power of scripting

54 Power Talks: Todd Herman

Boekentip over levenskunst:

  • Seeking Wisdom
  • Metaphorically Selling: How to use the magic of metaphors to sell, persuade & explain anything to anyone.

Todd Herman te gast bij Marie Forleo

Wat heb je gemist?

In aflevering 53 was Hetty van Ee te gast. Hetty van Ee is CEO van ORMIT. Volgens OPZIJ en the next women behoort zij tot de top 10 meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers. In deze Power Talk praten we over intuïtie, nieuw leiderschap, bevlogenheid en hoe je het beste uit jezelf haalt.

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende Power Talk spreek ik met Judith Webber. Het is haar missie om de wereld puurder te maken. Haar hele leven is ze gefascineerd door puurheid Hoe breng je binnen en buitenkant 100% in lijn? Zij schreef verschillende boeken waaronder Kies en ze kiezen jou en laat jezelf zien.

Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist.

Instructies voor:       Iphone     Android      Windows

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Todd Herman interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down