Slimme tools voor gmail
16 december 2013 
0 min. leestijd

Slimme tools voor gmail

Twee handige tips tools voor gmail. Wil je je mail later bezorgen? Zou je wel wat meer willen weten van jouw contactpersonen?

Bekijk deze video welke slimme tools je dan het beste kunt gebruiken.

Tips gmail

Rapportive

Rapportive toont je op welke social media platforms jouw contacten actief zijn. Rapportive combineert wat je weet, wat jouw organisatie weet, en wat het web weet.

Boomerang

Boomerang maakt het mogelijk om in gmail berichten te plannen en dus op een vooraf door jou gekozen tijdstip te verzenden. Je kan met Boomerang dus een mailtje later versturen. Stel je zit ‘s-avonds om elf uur een mailtje te sturen en je wil dat het de volgende ochtend om negen in zijn mailbox ligt, dan kan je dat met Boomerang regelen.

Meer slimme tools voor gmail?

Heb jij nog meer slimme tools voor gmail. Tof als je die hieronder zou willen delen.

Delen

Vind jij deze slimme tools voor gmail interessant help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.
Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen