Sales is sexy

Sales is sexy! Maar oh oh wat is en was sales soms ook eng. Krijg jij de bibbers als je de telefoon moet pakken. Er zijn ook andere manieren. Verkopen op een manier die bij jou past.

In deze video laat ik je zien dat sales ook echt sexy kan zijn.

En ik deel welke manier van verkopen bij mij past. Ik ben benieuwd hoe jij sales sexy maakt.

Video Sales is sexy

Ik ben benieuwd hoe jij sales sexy maakt. Welke manier van verkopen past bij jou?

Tof als je deze video met andere vrouwelijke ondernemers wilt delen. Dan kunnen zij sales ook sexy maken en meer verkopen realiseren op een manier die bij hen past.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
Reactie plaatsen