Power Talks podcast met Janneke Stielstra
14 februari 2016 
2 min. leestijd

Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Power Talks podcast met Janneke Stielstra gaat 22 februari van start. In deze blog krijg je vast een voortuitblik. Wat is een podcast? Voor wie is het? Waarom ben ik deze podcast gestart? Wat krijg in je Power Talks podcast?

Wat is een podcast?

Een podcast is een soort radio programma op internet. Via Itunes kan je de uitzendingen beluisteren op het moment dat het jou uitkomt.

powertalks-podcast-met-janneke-stielstra

Vooruitblik Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Voor wie?

Power Talks met Janneke Stielstra is voor JOU! Vrouwelijke ondernemers die een verschil willen maken in deze wereld.

Mijn doel

Mijn belangrijkste doel is jou te inspireren om van DROMEN naar DOEN te gaan. Mijn waarom is een stuk dieper. Ik wil een verschil maken in deze wereld!

Mijn verhaal en waarom?

Mijn ouders hebben mij onbewust een enorme drive gegeven om het maximale uit mijn leven te halen. Hier wil ik jou graag bij helpen.
janneke-en-moeders
Toen ik 15 was overleed mijn moeder bijna door een fout van een arts. Ik heb mij toen één ding voorgenomen en dat is maximaal van mijn leven te genieten, het kan zomaar ineens over zijn. Gelukkig is mijn moeder weer opgeknapt.

janneke-en-moedersMijn vader heeft op een hele andere manier invloed op mij gehad. Mijn vader heeft tot dat hij met pensioen ging weinig plezier gehad in zijn werk. Na zijn pensioen ging hij dingen doen die hij echt leuk vond ;-). Hij had mij geen beter voorbeeld kunnen geven.

Dit stimuleerde mij enorm om werk te doen wat ik echt leuk vind. Op zoek te gaan naar hoe je het maximale eruit haalt en een verschilt maakt in deze wereld.

Wat krijg je?

Geheel gratis en voor niets krijg je van mij elke week inspiratie van succesvolle ondernemers als: Anne Raaymakers, Laura Babeliowsky, Jaap Bressers, Jacqueline Zuidweg (vrouwelijke onderneemster van het jaar), Robert Benninga en Zaraydaatje Groenhart.

In elke aflevering deelt een succesvolle ondernemer zijn of haar verhaal. Wat geeft hen inspiratie? Wat is hun why? Wat waren de meest succesvolle momenten en wat heeft het meest bijgedragen aan hun succes? Wat waren de mindere momenten en welke lessen kan je hieruit leren?

Welke gewoonten zijn essentieel? Wat is de sleutel voor succes?

Elke aflevering sluit ik af met de vraag wat raad je aan als allereerste te gaan doen na deze podcast.

Ik ben steeds op zoek naar de pareltjes van SUCCES.

Wanneer start de Power Talk podcast?

Ik kan niet wachten om LIVE te gaan. Maanden van voorbereiding zitten in deze podcast. Ik voel mij als een klein kind die bijna jarig is. Nog zeven nachtjes slapen, nog zes, nog vijf, nog vier. Op maandag 22 februari gaat de Power Talk podcast LIVE!

Na elk interview met een ondernemer stuiter ik door het huis van de energie. Ik kijk er naar uit en hoop jij ook.

Belangrijk: Laat hieronder jouw reactie en eventuele aanvullingen achter.

Als je dit artikel over mijn Power Talks podcast interessant vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Henk van der Wijk
Door

Henk van der Wijk

op 17 Feb 2016

Veel succes met de laatste loodjes Janneke! Je hebt het flink spannend gemaakt, dus ik ben erg benieuwd naar de 22e.

Reactie plaatsen