Ik sta aan de rand om te gaan vliegen

Ik sta aan de rand om te gaan vliegen

Sylvia Kusema is eigenaar van Elevate You, dit is een platform die jouw innerlijke weten bekrachtigt. Ze overhandigt jou pragmatische tools om meer jou te zijn. Lees haar verhaal.

Sylvia Kusuma | Elevate You | 1 - 3 jaar aan het ondernemen | in de 30

Wat motiveerde en inspireerde je om jouw bedrijf te starten?

Zakelijke- en persoonlijke ontwikkeling intrigeert me al van jongs af aan. Vanuit pijn heb ik me in diverse technieken van persoonlijke ontwikkeling verdiep; van traditionele manieren, wat er op dat moment de trend was tot de alternatieve paden. Toen ik een methode heb leren kennen, die gemakkelijk toepasbaar is en voor bijna elk gebied, vond ik dat iedereen mag weten dat elke verandering mogelijk is. Ondanks je achtergrond, je leeftijd, je stand of status of je ‘verkeerde’ keuzes die je maakte.

Omschrijf jouw bedrijf, wat doe je?

Via mijn bedrijf, Elevate You, ben ik er voor degenen die vanuit stress of pijn/ongemak in lijf als een teken ziet om iets te veranderen in zijn/haar leven. Ik ben dus voor degenen die merken dat er iets in de weg zit wat hij/zij wilt creëren voor haar leven (en business). Samen verwijderen we de blokkades op energetisch niveau en geef ik pragmatische tools zodat hij/zij meer zichzelf kunt zijn, zelfs wanneer ik niet in buurt ben.

Wat wilde je worden toen je een klein meisje was?

Verpleegster en later juffrouw.

Wat waren de grootste uitdagingen tot nu toe in je bedrijf?

De ‘juiste’ woorden kiezen voor een groot publiek.

Hoe heb je deze uitdagingen overwonnen?

Klankborden met andere vrouwelijke ondernemers, en mijn vader. Vertrouwen op mijn eigen instinct en verder gewoon doen.

Wat is jouw diepere why?

Door middel van coaching en de blokkades verwijderen. Ook heb ik geaccepteerd dat ik niet de ‘juiste’ woorden voor iedereen hoeft te vinden, het ligt niet aan mijn woorden of omdat iemand geen ‘problemen’ heeft. Niet iedereen kiest voor persoonlijke ontwikkeling, niet iedereen kiest er voor om op energetisch niveau te veranderen dus het maakt niet uit of ik met de ‘juiste’ woorden spreek.

Wat vind je het leukste aan je eigen bedrijf?

De transformatie zo onder mijn ogen, de twinkelende ogen en de authentieke lach op het gezicht.. Dat vind ik zo mooi en ben ik zo dankbaar voor dat ik een bijdrage kan zijn voor zijn/haar leven.

Waar loop je in je bedrijf tegen aan?

Ik vind deze vraag 'lastig’, ik weet nl dat waar ik tegen aan loop erg niet voor eeuwig is. Het kan namelijk zo binnen 1u, morgen of wanneer dit gepubliceerd wordt niet meer aanwezig zijn.

Wat zijn voor jouw bedrijf de pareltjes van succes?

Elk persoon die kiest voor persoonlijke groei zie ik als een parel, soms ook als een parel in een schelp. Dat ik samen met degene (waar degene op de wereld zich bevindt) al die vuil en rotzooi eraf mag halen zodat de parel mooier kan gaan schitteren zie ik als succes en motivatie om meer dit 'werk' te mogen doen.

Welk advies wil je aan andere ondernemers geven?

‘Werk harder aan je zelf dan aan je business’ hoorde ik jaren geleden Jim Rohn zeggen. Dit geldt tot heden nog steeds en ik wil daar graag aan toevoegen: “Stel elke dag vragen wie je bent in plaats conclusies trekken wie je bent”.

Waar wil je over een jaar staan?

Met mijn bedrijf wil ik graag volgend jaar 1000 extra meer mensen inspireren.

Ik ben het meest trots op ...


degene die terug staart of terug lacht in de spiegel. Het maakt niet uit wat ik heb gedaan of niet heb gedaan, wel iets leuks heb gekozen of meegemaakt. Ik ben dankbaar voor dat ik besta!

Mijn grootste angst is ...


dat ik angst groter maakt dan mezelf.

Het beste advies van mijn moeder ...


leer zoveel mogelijk talen!

Het beste advies van mijn vader ...


((Ik ken mijn vader niet, dus deze vraag kan ik niet invullen))

De grootste les die ik heb geleerd ...


wat als de zin van het leven is om zoveel mogelijk vreugde te zijn?

Ik geloof ...


dat ik aan het rand sta om te gaan vliegen!

Mijn favoriete tool voor mijn bedrijf is ...


Wordpress

Mijn favoriete quote is ...


Al het leven komt naar me toe met gemak geluk en glory!

deel jouw verhaal

Reactie plaatsen