01 Janneke Stielstra - mijn verhaal
15 februari 2016 
in Podcast
1 min. leestijd

01 Janneke Stielstra - mijn verhaal

Power Talks met Janneke Stielstra is de nummer één podcast voor vrouwelijke ondernemers die een verschil willen maken in deze wereld. Na maanden is het dan zo ver. Power Talks met Janneke Stielstra is LIVE!

powertalks-podcast-met-janneke-stielstraPower Talks met Janneke Stielstra

Wekelijks interview ik succesvolle ondernemers als: Anne Raaymakers, Laura Babeliowsky, Jacqueline Zuidweg en Robert Benninga. Mijn doel is jou te inspireren van DROMEN naar DOEN te gaan. Ik ga op zoek naar de pareltjes van succes.

In elke aflevering vraag ik een succesvolle ondernemer naar zijn of haar verhaal, motivatie, mindset, gewoonten en ups en downs. Wat heeft het meest bijgedragen aan zijn of haar succes? Ik sluit af met de vraag wat raad je aan als allereerste te gaan DOEN na deze podcast.

Wat ga je tijdens deze Power Talk podcast leren?

  • Wat is Janneke Stielstra haar visie op de Power Talks podcast?
  • Wat is de opbouw van de interviews in de Power Talks podcast?
  • Wat is het verhaal van Janneke Stielstra?

01 Power Talks met Janneke Stielstra: Mijn verhaal

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende aflevering is Anne Raaymakers te gast. Anne onthult haar geheimen hoe je volle zaken trekt.

Belangrijk: Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel met mijn verhaal interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks podcast door te klikken op één van de sociale media knoppen.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Be the best you can!

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen