Personal Pitstop met Remco Claassen
14 mei 2013 
2 min. leestijd

Personal Pitstop met Remco Claassen

Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit.

Al weer een paar jaar geleden zat ik in de alumni vereniging van Output van personeelwetenschappen. Ik organiseerde destijds masterclasses en had het geluk Remco een keer te gast te hebben.

Ik heb het nog even opgezocht, 6 maart 2008 was Remco Claassen te gast bij Output. En ik dacht WAW dat wil ik ook, trainingen geven. Ik volgde toen de jaaropleiding tot professioneel Innovatie Trainer en voor mij was en is Remco Claassen één van de beste trainers van Nederland. Ik kon zijn ontwapende en indrukwekkende stijl van doceren erg waarderen.

Wie is Remco Claassen?

Remco Claassen is oorspronkelijk gestart als ingenieur in de informatica branche. Via sales management en personal development management kwam hij ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Daarna kwam zijn loopbaan in een stroomversnelling.

Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van de bestsellers ‘IK’ en ‘WIJ’  die een doorbraak worden genoemd in menselijk meesterschap.

Geen persoonlijke coaching

Remco kreeg regelmatig de vraag of hij aan coaching doet. Hij heeft elke keer “slappe”excuses”: “sorry ik doe geen coaching…, ik heb geen tijd, euh… ik kan eigenlijk niet zo goed luisteren…., 1-op-1 is niet mijn ding”.

Gelukkig heeft Remco Claassen hier iets op gevonden.

Slechts twee keer per jaar geeft hij de Personal Pitstop, hiermee heeft hij een manier gevonden om toch gehoor te geven aan alle verzoeken op een manier die wel bij hem past.

Ik ga hier naar toe. Wie gaat er met mij mee?

Personal Pistop

Wat bepaalt het verschil tussen succes en falen? Waarom vervallen veel goede bedoelingen toch weer in oud gedrag? Hoe kan ik NU actie ondernemen voor mijn volgende groeistap? Een middag helemaal voor jezelf.

Eén middag waar je hetgeen je al weet, beter en effectiever dan ooit leert inzetten in je leven! We besteden in ons leven meer tijd besteden aan de vakantieplanning dan aan ons persoonlijk mission statement.

Pak je kans en ga met mij mee naar Remco Claassen.

Wanneer?
De eerstkomende Personal Pitstop is op donderdag 20 juni 2013 in het Carlton Hotel De Brug in Mierlo.

Programma Personal Pistop

Wat staat er op het programma?
Een 4 uur nonstop durende F O M P, waarbij je zelf actief aan de gang gaat met jouw Mission statement, Leefregels en 1-year-goals.

Als eerste frist Remco je kennis weer even op. Daarna ga je in een klein groepje met andere deelnemers aan de gang. Een MasterMind voor één middag. Om lekker te werken gaat hij er wel van uit dat je minimaal jouw kwispelwoorden paraat hebt!

Natuurlijk wordt er afgesloten met LeiderSAP.

13.00 uur – Zaal open
13.30 uur – Start programma
16.45 uur – Afsluiting
17.00 uur – 18.00 uur – Borrel

EEN MIDDAGJE MÉT REMCO CLAASSEN VOOR SLECHTS 99,- EURO

Hoe aanmelden?
Je meldt je aan voor de bijeenkomst van 20 juni 2013 aan via één van de knoppen ‘Aanmelden’ op deze site. Je vult je gegevens in en je betaling verloopt eenvoudig en snel via iDeal. Je ontvangt na ontvangst van je betaling direct via e-mail je factuur.

Door je aan te melden, ga je akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden.

Investering
Deze bijeenkomst vraagt een investering in tijd en geld van € 99,-. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, de borrel en begeleidende literatuur, maar exclusief BTW.

Verhindering en annulering
Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je kosteloos laten vervangen door een vriend of vriendin, mits vóór vrijdag 14 juni 2013 is doorgegeven via onderstaand e-mailadres.
Annulering is uitsluitend aangetekend mogelijk tot twee weken voor aanvang van de Personal Pitstop. Hiervoor wordt een bedrag van € 35,- aan annuleringskosten in rekening gebracht.
Vanaf twee weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Meer informatie?
Wil je nog meer informatie over de Personal Pitstop, neem dan contact op met zijn kantoor op 040-2076686 of via info@leadership.nl.
Zij geven je graag de gewenste informatie.

Als je dit artikel over Remco Claassen waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van de social media knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen