Nooit meer wachtwoorden kwijt
27 november 2013 
0 min. leestijd

Nooit meer wachtwoorden kwijt

Balen ben je weer je wachtwoord kwijt. Hier een tip voor je.

Bekijk deze video en ontdek hoe jij nooit meer je wachtwoorden kwijt bent.

Wachtwoord kwijt

Oplossing om nooit meer wachtwoorden kwijt te raken

De oplossing om nooit meer een wachtwoord kwijt te raken. Daar zijn een aantal websites voor. Ik heb twee tips voor je:

1 password

1Password beschermt je wachtwoorden en synchroniseert makkelijk tussen Mac, iPhone en iPad

Lastpass

Met Lastpass kan je makkelijk je wachtwoorden onthouden. Je logt in in LastPass en hebt dan toegang tot al je wachtwoorden. Lastpass genereert wachtwoorden voor nieuwe sites en onthoud het keurig overzichtelijk voor je.

Je kan al je wachtwoorden opslaan. Geheel beveiligd, niemand anders kan er aan. Dit gaat je gigantisch veel tijd besparen. Zodat je niet elke weer je wachtwoord moet gaan opzoeken of opnieuw moet opvragen.

Vind jij dit artikel over wachtwoorden interessant vindt help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
Robert Mars
Door

Robert Mars

op 09 Dec 2013

Hi Janneke, ik gebruik hashapass.com om mijn wachtwoorden te "onthouden". Zie mijn blog hierover: http://slimmerondernemen.com/2-tips-slimme-veilige-wachtwoorden/ De kracht van deze tool is dat je wachtwoord nergens wordt opgeslagen en je toch voor iedere site een uniek wachtwoord hebt. Wel is het een extra handeling. Inmiddels is het een automatisme. De veiligheid van mijn wachtwoord vind ik belangrijker dan de snelheid. Groetjes, Robert

Niels Gouman
Door

Niels Gouman

op 15 Dec 2015

Unieke wachtwoorden misschien, maar wel heel kort. En relatief eenvoudig te achterhalen. Niet echt veilig dus. Kun je beter 1Password gebruiken. Gewoon je wachtwoorden van 42 tekens (of meer) lokaal opslaan en laten invullen door de app.

Reactie plaatsen