Makkelijk leren blind typen
08 februari 2011 
0 min. leestijd

Makkelijk leren blind typen

Moet jij ook zo veel typen voor je werk en privé? Door blind te leren typen kan je veel, heel veel tijd besparen. Op de site van de BBC kan je gratis leren om blind te typen.

Ik type nog steeds met twee vingers, dus echt tempo zit er niet in. Ik heb al vaker geprobeerd om blind te leren typen maar haakte steeds af omdat ik het zo ontzettend saai vind om te leren.

Via de tool van de BBC, die eigenlijk voor 7 tot 11 jarige is leer ik het nu gestaag en merk na een paar keer oefenen al verschil.

Gratis blind leren typen

Door op het plaatje te klikken kom je op de site.

makkelijk-leren-blind-typen

Als je dit artikel over leren blind typen waardevol vindt help dan mee dit te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Nog meer tijd besparen? Download nu mijn gratis e-book.

 

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen