Life Makeover programma week 9
01 juni 2011 
in Succes
1 min. leestijd

Life Makeover programma week 9

En ben je over gegaan op V power brandstof? In week 9 leer je een belangrijke les. Wat is het geheim van succes? De kracht van gedisciplineerde concentratie is het geheim van succes.

life-makeover-programma-week-9Een project, een doel

Als je jezelf aanleert om per keer één project, op één doel of gebeurtenis geconcentreerd te zijn zul je zien dat je niet alleen veel productiever en effectiever wordt, maar het kan je ook uitdagen om verder in de taak te duiken en meer creativiteit en wijsheid voor te brengen. Waarschijnlijk weet je dit al lang maar handel je er ook naar?

Actie

life-makeover-programma-week-10Kies een project of doel uit en wijd daar deze week iedere dag je geconcentreerde energie aan.

Zet je e-mail, telefoon, internet uit, hang een bordje niet storen op de deur, om er zeker van te zijn niet afgeleid te worden. Leg tijd in je agenda vast om hier aan dit project of doel te werken.

Deze week ga ik mijn aandacht richten op:…..
Volgende week ga ik het hebben over jongleren. Ik zie je graag weer terug.

Groetjes en veel succes,
Janneke Stielstra

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen