Life Makeover programma week 7
18 mei 2011 
1 min. leestijd

Life Makeover programma week 7

life-makeover-programma-week-7Heb je je energievreters aangepakt? Voel je dat je meer energie hebt? Deze week gaat het over motivatie. Wat motiveert jou om het Life Makeover programma voort te zetten en stappen te ondernemen? Een van de zaken die je enorm kunnen helpen is het zoeken van een coach. Kan je je geen betaalde coach permitteren, maak er dan een spel van en vraag een vriend, collega of familielid om mee te spelen. Of nog beter verzamel een groep vrienden, collega’s of familieleden en ga met elkaar dit Life Makeover programma aan.

Als je kleine stappen onderneemt zul je zien dat er langzaam een sneeuwbal effect zal ontstaan. Je onderneemt actie, je ziet verandering, hier wordt je door gemotiveerd en neemt wederom actie.

Actie

1 Zoek een coach of mensen om je heen die jou kunnen ondersteunen.

2 Ga na wat jou motiveert en schrijf dit op in je dagboek.

3 Onderneem actie zodat je een sneeuwbaleffect gaat krijgen.

Volgende week gaat het Life Makeover programma over jouw brandstof.life-makeover-programma-week-8

Ik zie je graag weer terug.

Veel succes

Janneke Stielstra

 

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen