Life makeover programma week 3
20 april 2011 
in Succes
0 min. leestijd

Life makeover programma week 3

De afgelopen week heb je gekeken welke kwaliteit of vaardigheid je het komende jaar zou willen ontwikkelen. Waarin zou je willen groeien? Heb je het opgeschreven?

Mensen hebben een prachtig huis, leuke baan, een lieve man of vrouw maar geven soms toch aan iets te missen in hun leven. En meestal kunnen ze moeilijk aangegeven wat dat dan precies is.

life-makeover-programma-week-3Stel je leven eens voor als een reusachtig wiel , met spaken die uitsteken en ieder gebied van je leven raken: werk, relaties, gezin, gemeenschap enz. Midden in het wiel ligt een kern van kennis, wijsheid en ervaring die jij heet.

Naarmate je meer verbonden bent met dit centrum, ben je meer verbonden wat jij belangrijk vindt, met je behoeften en je verlangens.

Hulpmiddelen om hier meer grip op te krijgen zijn:

1 Houd een dagboek bij

2 Leg je dromen vast

3 Creëer een steunende omgeving

Actie

Neem je agenda of kalender en leg afspraken met jezelf vast. Leg voor het komende halfjaar iedere week tijd vast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen