Leren is leuk!
18 augustus 2011 
in Leren
0 min. leestijd

Leren is leuk!

Een leven lang leren. In deze snel veranderende maatschappij een must. Ik zelf vind het heerlijk om iedere dag weer iets bij te leren. Een dag niets geleerd is een dag niet geleefd. Niet iedereen is dol op leren.

Het onderstaande filmpje laat zien dat leren vooral erg leuk kan zijn.

Vind jij dit artikel over leren interessant help dan mee deze te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van het klikken op de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Anette
Door

Anette

op 29 Aug 2011

Het is heerlijk om iedere dag weer iets te leren. Daar is ook het internet zo fijn voor. En dan merk je dat er steeds meer puzzelstukjes van het leven in elkaar vallen. Het brein is een wonderbaarlijk fenomeen. Wij kunnen blij zijn dat we onze hersenen zo goed kunnen sturen en dat gewoon met onze gedachten. Dat heb ik inmiddels ook geleerd.

joop kools
Door

joop kools

op 29 Oct 2012

Leren is leuk, als het leuk is. Leren is leuk als het uitdaagt, je grenzen verlegt( die je wilt verleggen), als je samen met leuke mensen leert, als theorie en praktijk samen op gaan...... Leren KAN heel leuk zijn

Reactie plaatsen