Leren, doe mee aan de 30 dagen uitdaging
24 november 2011 
in Leren
1 min. leestijd

Leren, doe mee aan de 30 dagen uitdaging

Dertig dagen een nieuwe uitdaging uitgaan. Het is bijna het begin van de maand. Wat ga jij deze december doen? Welke nieuwe uitdaging ga jij de komende 30 dagen doen?

Ik wil je graag laten kennis maken met Matt Cutts, een genie SEO ingenieur van Google. Volgens Matt Cutts is 30 dagen de perfecte hoeveelheid tijd om een gezonde nieuwe gewoonte aan te leren.

30 dagen uitdaging

leren-doe-mee-aan-de-30-dagen-uitdagingHet idee van de dertig dagen uitdaging is eigenlijk vrij simpel. Denk aan iets wat je altijd al hebt willen toevoegen aan je leven en probeer het een maand lang.

Dertig dagen, dat is ongeveer de juiste hoeveelheid tijd om een gewoonte aan te leren of af te leren. Bekijk hier de video en kijk wat je in dertig dagen allemaal kan doen. Doe jij ook mee? Probeer het gewoon, het is gratis!!

Dit zijn mogelijke onderwerpen voor een dertig dagen experiment
• Vegetarisch eten
• Hardlopen of een andere sport
• Een bepaald dieet of een meer gezonde manier van eten
• Geen televisie kijken
• Elke dag iets schrijven (bijvoorbeeld een blogpost)
• Stoppen met roken, alcohol, koffie of een andere slechte gewoonte
• Vroeg opstaan
• Mediteren

Mijn uitdaging voor de komende 30 dagen

Ik ga zelf de komende 30 dagen ook een nieuwe uitdaging aan. Ik hou mij al jaren bezig met snellezen. Ik zou echter nog sneller willen leren
snellezen. Ik ga er voor zorgen dat ik voor het einde van het jaar 1500 woorden per minuut lees.

Hiervoor ga ik dagelijks oefenen. Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen. Ik heb dit ook opgenomen in mijn 101 dingen in 1001 dagen. De komende maand ga ik mij dus helemaal richten op snellezen.

Matt Cutts: 30 day challenge

Bekijk hier de video van Matt Cutts over de 30 dagen uitdaging.

Wat ga jij de komende 30 dagen doen? Gezonder eten? Ook leren snellezen? Elke dag aan lichaamsbeweging doen? De mogelijkheden zijn eindeloos en ik zou graag horen jij de komende 30 dagen gaat doen. Deel jouw uitdaging hieronder.

Als je dit artikel waardevol vindt help dan mee de 30 dagen uitdaging te verspreiden door het te delen met andere professionals. Dit kan door middel van de social media knoppen. Ik vind het ook altijd fijn als je een reactie achterlaat.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
Marion Kempkes
Door

Marion Kempkes

op 24 Dec 2011

snellezen ,weer meer mediteren,

Bas Bakker
Door

Bas Bakker

op 27 Feb 2012

Leuk artikel! Ik vind het tof om te ontdekken dat zoveel mensen de 30-dagen aanpak gebruiken. Sinds de presentatie van Matt Cutts hebben wij een community hier omheen opgezet en deze is te vinden op http://www.my30dc.com. Ons motto: De komende 30 dagen gaan voorbij, of je het nu leuk vindt of niet. Waarom probeer je niet eens wat nieuws? Bijvoorbeeld iets wat je altijd al wilt doen.

Reactie plaatsen