52 Jay Papasan: Doe één ding
23 januari 2017 
2 min. leestijd

52 Jay Papasan: Doe één ding

Jay Papasan is auteur van het boek The ONE Thing. Dit boek is inmiddels vertaald in 27 landen, in het Nederlands is het bekend onder de titel “Doe één ding”.

Tegenwoordig krijg je een enorme stortvloed aan informatie over je heen. In deze Power Talk ontdek je het geheim hoe je succesvol wordt door het stellen van die ene vraag, waardoor je je op dat ene belangrijkste ding gaat concentreren.

Wie is Jay Papasan?

Jay Papasan zijn ene ding is schrijven. Hij schreef verschillende boeken. Hij schreef onder andere The Millionaire Real Estate Investor en Doe één ding.

Jay Papasan en zijn mede schrijver Gary Keller deden maar liefs vijf jaar onderzoek voordat ze het boek The ONE Thing schreven.

Vorige zomer las ik dit boek voor het eerst. Weinig boeken hebben zoveel indruk op mij gemaakt. Ik ben dan ook super blij dat ik Jay Papasan heb mogen interviewen.

jay-papasan

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Wat is de belangrijkste focusvraag?
  • Hoe stel je de juiste doelen?
  • Hoe maak je goede keuzes?
  • Waarom zijn gewoonten aanleren zo lastig?
Interview met Jay Papasan auteur van het boek The ONE Thing

52 Power Talks: Jay Papasan

Boekentip

Wat heb je gemist?

In aflevering 51 was Henkjan Smits te gast. Henkjan Smits is bekend van het programma Idols waar hij jarenlang jurylid was. Zoals hij zelf zegt: 50 procent van de Nederlanders heeft nog steeds een schurft hekel aan hem. Terecht?

In deze Power Talk praten we over de X-factor, talenten, jezelf zijn en omgaan met tegenslagen.

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende aflevering is Hetty van Ee mijn gast. Hetty van Ee is CEO van ORMIT. Volgens opzij en the next women behoort zij tot de top 10 meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers.

ORMIT group is specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling. Ik spreek met Hetty over intuïtie, nieuw leiderschap, bevlogenheid en hoe je hetzelfde uit jezelf haalt.

Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist.

Instructies voor:       Iphone     Android      Windows

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Jay Papasan interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen