47 Jan Bommerez: Loslaten, energie en flow
19 december 2016 
4 min. leestijd

47 Jan Bommerez: Loslaten, energie en flow

Jan Bommerez is schrijver, trainer en inspirator. Het meeste werk van Jan richt zich op de onderwerpen flow en transformatie. Op jonge leeftijd haalde hij Tom Peters naar Nederland en België. In deze Power Talk praten we over hoe je je potentieel kunt bevrijden, loslaten, energie en flow.

Transformeren kan alleen maar als je bereid en in staat bent om los te laten. Ik heb een tijdje geleden een workshop loslaten via Jan Bommerez gevolgd. Dit heeft mijn manier van denken echt veranderd. Nog steeds wat in verwarring heb ik het voorrecht om hem te mogen interviewen. Jan Bommerez is echt een student van het leven. Ik heb genoten van het interview, ik hoop jij ook.

Jan Bommerez woont sinds 1995 in California. Hij geeft lezingen over het menselijk potentieel. Hij schreef verschillende boeken waaronder “Minder moeten, meer flow”, “Kun je een rups laten vliegen”en Flow en de kunst van het zakendoen.

In 2013 gaf hij ook een TED talk.

Richt je aandacht op wat je wilt #flow #janbommerez
  • Hoe kom je in de flow?
  • Hoe kan je echt je potentieel benutten?
  • Welke lessen leerde Jan van Napoleon Hill?
  • Hoe kreeg Jan het voor elkaar om Tom Peters naar Nederland en België te halen?
  • Hoe kom je terug op je natuurlijke pad?
Interview met Jan Bommerez hoe transformatie en flow #janbommerez

Meer informatie over Jan Bommerez.

Boeken tip: Zeven eigenschappen van effectief leiderschap

In aflevering 46 was  Jos Burgers te gast. In deze Power Talk praten we over klantgerichtheid, hoe word je steeds beter en wat is het geheim om echt goed te spreken?

In de volgende aflevering is Cameron Herold mijn gast. Cameron heeft verschillende bedrijven van meer dan 100 miljoen opgezet. Hoe ik met deze man in contact ben gekomen is al een verhaal op zich. Daar over volgende week meer. Hij coacht onder andere Joe Polish van de populaire podcast I love marketing. Rich Karlgaard van Forbes Magazine noemt hem de beste spreker die hij ooit heeft gehoord. Hij helpt bedrijven met de eenvoudigste weg naar exponentieel succes. Abonneer je op mijn podcast zoals je zeker bent dat je deze aflevering niet mist.

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Jan Bommerez interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.
Danique
Door

Danique

op 07 Nov 2018

Mooi interview!

Erwin
Door

Erwin

op 17 Feb 2019

Zeer interessant interview, mooie inzichten!

Reactie plaatsen