45 Jacqueline Zuidweg: Ik zit in de schulden
05 december 2016 
in Podcast
2 min. leestijd

45 Jacqueline Zuidweg: Ik zit in de schulden

Jacqueline Zuidweg zit in de schulden. Jacqueline Zuidweg is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V., mede-initiatiefnemer van MKB Doorstart.nl én Zakenvrouw van het Jaar 2012. Zij wil het het taboe op financieel falen door ondernemers doorbreken.

70% van de ondernemers stopt binnen 3 jaar en 20% van de ZZP’ers zit in de schulden. Ja we beginnen lekker positief deze keer ;-). Gelukkig valt er heel veel leed te voorkomen als je je kop niet in het zand steekt. Deel je problemen en je bent al halverwege de oplossing

Wie is Jacqueline Zuidweg?

Jacqueline Zuidweg is oprichter/directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland). Zij is sinds 1994 ondernemer, veelgevraagd spreker, presentator, schrijver en gastdocent. Haar enthousiasme over het ondernemerschap (ook met tegenwind!), de financiële educatie van kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin, werkt aanstekelijk.

Zij en haar bedrijf probeert faillissementen te voorkomen en schade te beperken door de vooroordelen over financieel falen van ondernemen weg te nemen.

Als klein meisje wilde Jacqueline vooral rijk en beroemd worden en voor de rest had ze geen idee.

Financiën is voor veel ondernemers de afdeling niet leuk, hoe maak je het leuk?

Wat ga je tijdens deze podcast leren?

  • Wat te doen bij tegenwind?
  • Hoe ziet Jacqueline Zuidweg haar ochtend ritueel eruit?
  • Welke cijfers zijn essentieel om ALTIJD beschikbaar te hebben?
  • Welke wijze lessen leert Jacqueline Zuidweg van oudere mensen?

jacqueline-zuidweg

45 Power Talks: Jacqueline Zuidweg

Meer informatie over:

Jacqueline Zuidweg

Zuidweg & Partners

MKB Doorstart

Podcast met Jacqueline Zuidweg over Vallen, opstaan en weer doorgaan #ondernemen #zzp #bnr " target="_blank">Podcast met Jacqueline Zuidweg over Vallen, opstaan en weer doorgaan #ondernemen #zzp #bnr

MKB doorstart

MKB Doorstart.nl is dé portal voor in de kern gezonde MKB-ondernemingen / ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. Door in een vroeg stadium hulp te bieden, wil MKB Doorstart.nl onnodige bedrijfsbeëindigingen voorkomen.

Soms is het goed om even los te laten, interview met zakenvrouw van het jaar Jacqueline Zuidweg #ZZP #ondernemen

Vallen opstaan en weer doorgaan

Actie

  • Luister naar je gevoel
  • Zorg dat je goede mensen om je heen hebt
  • Deel je problemen en je bent al halverwege de oplossing

Aanrader boeken

  • Vallen opstaan en weer doorgaan
  • Geldboek voor ondernemers

Wat heb je gemist?

In aflevering 44 was  Nicole Offenberg te gast. In deze Power Talk hebben we het over krachtige keuzes maken, verlangen en groeipijnen.

Wat ga je ontdekken in de volgende aflevering?

In de volgende aflevering praat ik met Jos Burgers. Jos Burgers is een veel gevraagd spreker. Hij heeft vele bestsellers geschreven o.a. Klanten zijn eigenlijk net mensen, Hondenbrokken en Gek op Gaten.

Abonneer je op mijn podcast

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Deel mijn Power Talks podcast via social media

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Jacqueline Zuidweg interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Laat een reactie achter

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. In de onderstaande video zie je welke stappen je dient te zetten.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen