Het intentie effect - The Power of Eight | Lynne McTaggart
30 april 2018 
1 min. leestijd

Het intentie effect - The Power of Eight | Lynne McTaggart

Het intentie effect: the Power of Eight is het nieuwe boek van Lynne McTaggart. Het boek geeft een compleet nieuwe manier hoe je de wereld ziet. Lynne McTaggart deed wetenschappelijke onderzoek naar de kracht van onze gedachten. Kunnen je gedachten de wereld veranderen?


Wie is Lynne McTaggart? Lynne-McTaggart

Lynne Mc Taggart is een onderzoekjournalist en auteur. Ze is in Engeland een gerespecteerd woordvoerster op het gebied van complementaire en reguliere geneeskunde.

The Power of Eight

The Power of Eight, uit onderzoek bleek dat het bundelen van positieve gedachtekracht  het beste werkt in een kleine groep mensen. Vandaar ‘The Power of Eight’, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken. Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen. Er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde ervan.

het-intentie-effect

Lynne MaTaggart komt tot de conclusie dat je echt wonderen kunt verrichten door het bundelen van positieve gedachtekracht.

Lynne geeft je in dit boek niet alleen honderden inspirerende voorbeelden, maar vooral ook alle tools om zelf aan de slag te gaan met de energie die we allemaal in ons hebben. Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!

Met positieve intenties maken we dus niet alleen de wereld om ons heen mooiere en liefdevoller, maar helen we ook onszelf en anderen.

In haar boek het Intentie Effect onthult Lynne haar opmerkelijke bevindingen uit tien jaar experimenteren met kleine en grote groepen over hoe groepsintentie ons leven kan helen – en de wereld ten goede kan veranderen.

Wanneer individuen in een groep hun intentie samen op één doel richten, ontstaat een krachtige collectieve dynamiek die langdurige omstandigheden kan genezen.

Hoe start je een Power of Eight groep?

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Madieke Van Beek
Door

Madieke Van Beek

op 14 Oct 2020

Beste Janneke, weet jij of ik mij ook bij een bestaande ‘power of Wight’ groep kan aansluiten? (Ik zocht het internet af en kwam bij jou uit, maar vond niets over al bestaande groepen in Nederland) bedankt voor je antwoord! Groet madieke

floris
Door

floris

op 05 Nov 2020

Lijkt mij een interessant boek te zijn. Die zal ik zeker aanschaffen. Ik kijk altijd uit naar leuke tips voor leesmateriaal om mijn persoonlijke ontwikkeling te verhogen. Dank je voor deze tip.

Reactie plaatsen