Hoe maak je het komende jaar jouw allerbeste jaar?
19 januari 2011 
0 min. leestijd

Hoe maak je het komende jaar jouw allerbeste jaar?

Het nieuwe jaar is begonnen! Hoe maak je het komende jaar jouw allerbeste jaar?

Tijdens een drie uur durend proces maak je de balans op en plan je het komende jaar van je leven. De oefening bestaat uit tien eenvoudige vragen. Aan het einde heb je een plan waar je de komende 12 maanden mee aan de slag kan.

Doel is dat je erkend en waardeert wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Je benoemt nuttge lessen voor jezelf. Je komt  tot een top 10 doelstellingen voor het komende jaar. En tot slot ga je een plan te schrijven.

Jouw Aller Beste Jaar

Hoe kan je dit aanpakken?

Beantwoord de volgende 10 vragen en zet ze op papier.

Vraag 1: Wat heb ik bereikt?
Vraag 2: Wat waren mijn grootste teleurstellingen?
Vraag 3: Wat heb ik geleerd?
Vraag 4: Hoe beperk ik mijzelf en hoe kan ik daarmee stoppen?
Vraag 5: Wat zijn persoonlijke waarden?
Vraag 6: Welke rollen vervul ik in mijn leven?
Vraag 7: Welke rol is mijn belangrijkste aandachtspunt voor het komende jaar?
Vraag 8: Wat zijn mijn doelen voor elke rol?
Vraag 9: Wat zijn mij top 10 doelstellingen voor komend jaar?
Vraag 10 Hoe kan ik er zeker van mijn dat ik mijn doelen bereik?

Belangrijk: Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen. Laat hieronder jouw reactie en eventuele aanvullingen achter.

Als je dit artikel over Jouw Aller Beste Jaar interessant vindt deel het dan met je vrienden, klanten, collega’s  – Janneke

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en Human Design
Reactie plaatsen