13 Heleen Verkerk: Hoe Joop het verschil maakt?
24 april 2016 
in Podcast
2 min. leestijd

13 Heleen Verkerk: Hoe Joop het verschil maakt?

Heleen Verkerk helpt ondernemers de stap te maken naar online ondernemen. Jaren geleden ontmoeten Heleen en ik elkaar bij een workshop van Eelco de Boer. Na een bezoek aan deze workshop ging haar creatief denken in de turbo stand.

In deze podcast hebben we het over succesvolle lanceringen. Ze vertelt het verhaal over Joop. We praten over de kracht van internetvasten en luisteren naar je buikgevoel.

Heleen begon meer dan twintig jaar geleden haar bedrijf. Ze is grafisch vormgeefster, ontwerpster, art director, graphic designer. Ze is een beelddenker. Hier ligt meteen ook haar kracht: verbeelden. Ze krijgt een kick van het ontzorgen van ondernemers.

Een van de belangrijkste vragen die Heleen zichzelf stelde was:

“Wat zijn zaken die mijn leven echt kunnen veranderen?”

  • Welke gewoonten Heleen haar leven op zijn kop heeft gezet?
  • Hoe maakt Joop het verschil?
  • Wat is het grote voordeel om een beelddenker te zijn als ondernemer?
  • Hoe internetvasten jouw productiviteit met een factor tien verhoogt?
  • Hoe “ja maar” je business tegen houdt?
Hoe maakt Joop het verschil? #heleenverkerk


Meer info over Heleen Verkerk

Boekentips:

In aflevering 12 vertelde Madeleine Boerma over het zakelijke hart.

In de volgende aflevering is Tamara Beekmans te gast.

Stap 1: Download op je smartphone de gratis podcast app

Stap 2: Zoek naar: Power Talks podcast met Janneke Stielstra

Stap 3: Klik op abonneren

abonneer-je-op-power-talks-met-janneke-stielstra

Ik hoop dat je hebt genoten van de podcast. Als je dit artikel over Heleen Verkerk interessant vindt deel het dan met andere ondernemers. Deel mijn Power Talks show via sociaal media.

Belangrijk: Laat jouw reactie en eventuele aanvullingen achter. Ik ben benieuwd welke zaken kunnen jouw leven echt veranderen? Tof als je dit in de reacties wilt delen.

Ik waardeer het zeer als je een review achterlaat via Itunes. Dit helpt mij om een nog groter bereik te krijgen met de Power Talks podcast.

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
Heleen
Door

Heleen

op 25 Apr 2016

Dank je, Janneke. Voor je interview. Ik vond het erg leuk om te doen. Fijn om zo eens de tijd te nemen over wat ik allemaal heb gedaan en welke wijze lessen ik er zelf uit heb gehaald. :-)

Reactie plaatsen