Heb jij al een opscheplijst?
26 augustus 2012 
0 min. leestijd

Heb jij al een opscheplijst?

Heb jij al een opscheplijst.  Het is niet echt een Nederlandse gewoonte maar ga vandaag eens na waar jij trots op bent.

En kom dan niet met een lijst van drie of vier dingen maar maak een lijst met 25 of misschien wel 50 dingen.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw lijst. Deel hieronder jouw lijst. Bekijk hier de video.

Voel vrij om hieronder eens flink op te scheppen.

En dan ga ik nog even opscheppen ik ben hartstikke trots op mijn gratis e-book. Wil je het lezen? Klik hier >>>

Over de schrijver
Ik ben Janneke Stielstra, ondernemer sinds 2011 en oprichter van Rebels Company. Een plek voor slimme, creatieve (hoogbegaafde) ondernemers, eigenwijze rebels en sensitieve pioniers die geïnspireerd willen worden op thema’s op gebied van business, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. 
Reactie plaatsen